„Necajitii” ne trimit direct in Siberia

miercuri, noiembrie 29, 2017 19:27
Posted in category Mass-media

Votantii ciumei rosiiMaterialul de fata este un alt subiect pe care-l scriu având o stare profundă de vomă. Mi-e greaţă efectiv atunci când văd câtă prostie zace în acest aşa-zis popor român PSD-ist, de fapt o turmă spălată pe creier şi dezumanizată, fără niciun ideal, fără niciun ţel, în afara ciugulitului de fiecare zi, printre firimiturile aruncate de baronii mafioţi ai PSD-ului. Cred că am citit, numai în ultimii zece ani, mii de comentarii pe Facebook în care “necăjiţii” ţării erau compătimiţi, deoarece, vezi Doamne, ei n-au nicio vină, vinovaţi fiind numai politicienii de la guvernare. Oare? Dar cine i-a votat pe aceşti politicieni? Necăjiţii. Cine vinde această ţară mafioţilor în schimbul unui litru de ulei? Necăjiţii, de la analfabeţii cu 8 clase, sau mai puţine, incapabili să înveţe o meserie, şi până la jegurile cu părul alb, care în viaţa lor de rahat n-au învăţat decât un singur lucru: să i-o sugi zdravăn “boierului”, fie el activist bolşevic sau, mai nou, baron PSD-isti, şi doar aşa îţi va fi bine, vei avea asigurată pâinea cea neagră de fiecare zi dedicată sclavilor, în timp ce stăpânii, alde Dragnea şi Tăriceanu, au cozonac şi icre negre la fiecare masă, plus o tipă cu dimensiuni perfecte, 90-60-90, care să le alunge plictiseala, iar soţia sclavului PSD-ist s-a îngrăşat şi urâţit de la atâta muncă şi crescut copii, viitorii sclavi ai copiilor lui Dragnea.

Din păcate, sau din fericire, toate aceste realităţi nu sunt noutăţi absolute, n-au apărut odată cu erecţiile mafiotului Dragnea, la vederea amantei de 25 de ani. Comuniştii, cei mai criminali din istorie, cei care au ucis, la umbra secerei şi ciocanului, milioane de oameni, au folosit din plin “necăjiţii” fără creier, fără morală, fără Dumnezeu, dispuşi oricând să ucidă, pentru a elimina la propriu milioane de oameni, “chiaburii” din cauza cărora dezaxaţii şi dezumanizaţii, beţivii şi derbedeii, grobienii şi inculţii nu-şi permiteau o pâine mai albă pe masă. Invazia armatei sovietice în România, şi instaurarea bolşevismului criminal, s-a făcut folosindu-se de “necăjiţii” României, cei mai proşti, mai inclinaţi spre violenţă, mai inculţi şi mai barbari, care au adus lacrimi şi suferinţă în casele românilor. Elitele României interbelice au fost exterminate de “necăjiţii” care sunt compătimiţi astăzi şi care, dacă se întoarce roata istoriei, vor face la fel. Un “necăjit” analfabet îl va băga în puşcărie pe Mircea Cărtărescu, deşi, în mod real, ar merita doar să-i lingă tălpile celui mai important scriitor român contemporan, şi tot un “necăjit” va cere deportarea lui Tudor Chirilă, deoarece este “duşmanul de clasă”, cel care nu-l lasă pe mafiotul Dragnea să fure, pardon să realizeze ceva semnificativ în România. Tot un “necăjit” se întreba cine-l plăteşte pe ziaristul ce merită o statuie, Mălin Bot, şi nişte “necăjiţi” m-au acuzat de-a lungul timpului că sunt plătit de Băsescu, Iohannis, sunt ofiţer acoperit al SRI, sunt plătit de Soros etc. Toţi aceşti “necăjiţi” ne-ar stinge oricând lumina civilizaţiei, ne-ar readuce în gulag, ne-ar trimite să murim la Canal sau să ne distrugem sănătatea pe coclauri, în numele celebrului “Noi muncim, nu gândim”.

S-ar putea să par cinic dar am o admiraţie profundă pentru generalul Augusto Pinochet, cel care, timp de 26 de ani, a condus Chile cu o mână de fier şi nu a acceptat mofturile “necăjiţilor”, ale gunoaielor care parazitau ţara. Rezultatul? Astăzi Chile este cea mai dezvoltată ţară din America de Sud. Prin contrast, România “necăjiţilor” este cea mai înapoiată ţară din Europa. Ţara hoţilor şi a mafioţilor, ţară de unde tinerii şi valorile emigrează, din cauza “necăjiţilor” care susţin Mafia şi pe mafioţi.

Să lăsăm selecţia naturală să-şi facă treaba. Doar aşa, şi numai aşa, rămân elementele viguroase şi sănătoase ale unui popor. România este o ţară bolnavă tocmai pentru că elementele viguroase pleacă sau sunt stârpite, rămânând secăturile, “bolnavii”, “necăjiţii”. Aceştia ne vor stinge lumina, cum au făcut-o şi în comunism. Acceptăm noi oare să fim victimele unor asemenea specimene? Până una alta, asta suntem de 28 de ani încoace. Iar a te lăsa înfrânt fără luptă este o ruşine pentru specia umană.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “„Necajitii” ne trimit direct in Siberia”

  1. Iubirea de tara la vot si in strada se masoara | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 27th, 2019 at 18:15

    […] „Necajitii” ne trimit direct in Siberia […]

Adauga un comentariu