Mafioti PSD-isti, salariile si hotiile voastre ar trebui sa le plateasca asistatii social

marți, noiembrie 7, 2017 15:40

PSD, ciuma rosieUn jeg din Iaşi, cică medic, membru al mafiei ALDE, condusă de mafiotul ce trebuie jupuit de viu Călin Popescu Tăriceanu, a spus că “manifestanţilor antimafia roşie ar trebui să le facă endoscopie Tudor Chirilă”. Mergând pe această (i)logică, mai există şi alte situaţii, în care se pot aplica ideile acestui cretin ce are doar doi neuroni în stare de funcţionare.

 • Hoţiile şi salariile mafioţilor PSD-işti să fie plătite din banii asistaţilor social care votează mafioţi de fiecare dată, nu din banii produşi de cei care muncesc din greu şi plăteşc taxe şi impozite, bani furaţi ulterior de mafioţii ciumei roşii sau daţi de pomană unor leneşi şi incapabili, numiţi generic “asistaţi social”.
 • La şcoală, ar trebui primiţi numai elevii la care părinţii au taxele şi impozitele plătite la zi, nu au comis infracţiuni sau contravenţii ce atrag cheltuieli inutile ale statului (salarii de judecători, procurori, poliţişti), eventual doar elevii care au părinţi angajaţi legal, ştiut fiind faptul că aceştia nu pot fenta plata impozitelor aferente statului român, de unde se iau banii pentru educaţie.
 • Îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare, la nivelul unui hotel de 5 stele, să se facă exclusiv din banii luaţi de la parlamentari şi cei care fac apologia penalilor la tembelizor, nu de la “fraierii” care muncesc pentru a avea drumuri bune, spitale dotate etc., nu pentru dotarea puşcăriilor cu celule cu aer condiţionat. Dacă eşti criminal sau violator, şi ai merita un glonţ în cap, nu înseamnă că ai mai multe drepturi decât cei care respectă legea, adică sunt normali, în timp ce infractorul este un dezaxat periculos. Se fac tot felul de comparaţii cu ţările Occidentului, în privinţa condiţiilor din penitenciare. Dar, oare, nu ar trebui făcute astfel de comparaţii şi la salarii? Un profesor în Occident are, probabil, peste 2000 de euro salariu mediu, pe când în Românica 400 de euro şi nu se agită nimeni legat de acest subiect. Dar, când vine vorba de puşcăriaşi, televiziunile penalilor îi trag cu comparaţiile şi, de aici, “vai ce condiţii inumane sunt în puşcăriile din România”.

Jegul socialist, mafiotul imbecil, cretinul cu cinci soacre Călin Popescu Tăriceanu este cel care a mărit la cote alarmante numărul asistaţilor social din România, această ţară devenind una de asistaţi, adică de târâtoare ce sunt întreţinute din munca altora. Iată un fragment dintr-un material bine documentat pe această temă.

Romania este o tara a asistatilor social, spune Andreea Paul Vass pe blogul sau. Consilierul economic al primului ministru sustine ca in doar 8 ani, numarul asistatilor social a crescut de la 5,4 milioane la 13, 8 milioane de persoane. (…) „In anii 2000 – 2008, in loc sa investim banii obtinuti din cresterea economica in infrastructura, scoli, spitale sau sa-i economisim pentru vremuri mai grele, guvernele Romaniei au crescut numarul de persoane asistate social.

In absenta unui sistem informatic bine pus la punct care sa identifice gradul de suprapunere a beneficiarilor de asistenta sociala, ne raportam la numarul de plati efective, care se adreseaza si familiilor ca beneficiari, nu doar beneficiarilor individuali. Aceste plati au crescut de la 5,4 milioane in 2000, la 6,4 milioane in 2004, urmand un salt mortal bugetar pana la 13,86 milioane in 2008. Sumele alocate din bugetul de stat au crescut de 3,3 ori intre 2000 si 2004, respectiv de 4 ori intre 2004 si 2008″, scrie Andreea Paul Vass pe blog.

Cele mai mari excese au fost facute in perioada 2007 – 2008, cand cheltuielile cu asistenta sociala au crescut cu 75%, spune Vass. Acestora li se adauga cresterile cheltuielilor cu personalul cu 65%, si ale celor cu pensiile cu 84% in aceiasi doi ani fata de 2006. (Sursa)

Acesta-i mafiotul Tăriceanu, cică de dreapta (hăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă), care n-a construit nimic în România, dar i-a obişnuit pe români cu pomana, lenea şi altele de acest fel. Tăriceanu, jeg ordinar, canalie infectă, corigentule, curvarule, hoţule, mafiotule, mori dracului odată, c-ai transformat România în ţara imbecililor, leneşilor, beţivanilor, ţiganilor şi ai obligat românii harnici, deştepţi şi competenţi să emigreze. Chiar nu are nimeni puşcă cu lunetă în această ţară?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Mafioti PSD-isti, salariile si hotiile voastre ar trebui sa le plateasca asistatii social”

 1. Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 16:50

  […] Mafioti PSD-isti, salariile si hotiile voastre ar trebui sa le plateasca asistatii social […]

 2. Cum sa controlezi un popor prin propaganda si manipulare | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 26th, 2019 at 9:20

  […] Mafioti PSD-isti, salariile si hotiile voastre ar trebui sa le plateasca asistatii social […]

 3. „Necajitii” ne trimit direct in Siberia | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 8:41

  […] Mafioti PSD-isti, salariile si hotiile voastre ar trebui sa le plateasca asistatii social […]

 4. Femeile din PSD = ciuma roşie: întâi curve apoi hoaţe sau reciproc | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2019 at 18:01

  […] Mafioti PSD-isti, salariile si hotiile voastre ar trebui sa le plateasca asistatii social […]

Adauga un comentariu