Numele companiei Twitter este acum X Corp.

luni, mai 1, 2023 7:11
Posted in category IT

Elon Musk, TwitterSe pare că Elon Musk îşi doreşte o schimbare radicală a Twitter, chiar dacă deocamdată nu sunt decât zvonuri neconfirmate. Oricum, primul pas a fost făcut: compania Twitter a devenit X Corp., prin fuziunea cu aceasta din urmă.

X Corp. este o corporație privată. Corporația sa mamă este X Holdings Corp.

Elon Musk îşi doreşte probabil ca Twitter să fie o aplicaţie cu de toate, ceva asemănător cu aplicaţia chinezească WeChat, folosită nu numai pentru socializare, ci şi pentru plăţi bancare.

Cu alte cuvinte, Musk îşi doreşte o combinaţie între Twitte şi PayPal, plus alte ingrediente, toate reunite în aceeaşi aplicaţie, cu o interfaţă simplă şi atrăgătoare.

Ca unul care are o încredere minimă în produsele chinezeşti (tiktok-ul chinezesc mi se pare o porcărie, o maimuţăreală totală), sper că Musk ştie ce vrea şi va transforma Twitter în ceva cu adevărat occidental.

Până una alta, am remarcat că Twitter se cam blochează în ultima vreme, ceea ce mă face să cred că angajaţii Twitter sunt puşi să lucreze la noul proiect, fiind mai puţin atenţi cum funcţionează reţeaua de socializare în forma actuală.

Un lucru e cert: nu toate ideile noi sunt inovatoare, după cum există şi adevărul conform căruia dacă nu încerci, nu evoluezi. Să sperăm că evoluţia Twitter va fi una benefică pentru utilizatorii obişnuiţi, cei cărora, până la urmă, le este destinată platforma.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu