Cum mai ciripim pe Twitter

duminică, octombrie 14, 2012 17:42
Posted in category IT

TwitterTwitter este acel loc virtual în care se ciripesc despre diverse subiecte. Poate nu-i cel mai indicat exemplu, dar iată ce ciripește bufonul Mircea Badea: “Sunt atât de nervos încât mi s-a făcut poftă de-un sex anal sălbatic. Sper că n-o să mă doară ca data trecută”. Și acest Muircea Badea mai este și plătit pentru tâmpeniile lui la tembeliziunile securistului Dan “Felix” Voiculescu. Trecând la persoane nealienate mintal, iată mai jos un material despre Twitter scris de Dan Darie și publicat în “Academia Cațavencu”.

Personal (și vă rog să nu mi-o luați în nume de rău), consider că Twitter e o plictiseală inutilă, la fel ca și Facebook, dacă nu mai rău. Măcar Facebook poate pretinde că are un scop practic (poate să ofere date exacte și complete despre utilizatori, o bucurie pentru orice pui de marketer), pe când Ciripitorul pare uitat în ecran strict de decor. Și atunci, la ce e folosit? Pentru că grădina lui Allah este mare și în ea intră toți doritorii, dat fiind că proorocii de serviciu n-au plantat nici măcar un gard viu, darămite un gard înalt de pari care strigă mereu “Caaa-aap! Caaaaaap!” când trece prin zonă un nechemat.

Asta fiind situația, n-am chef să joc rolul Cassandrei și să vă abat de pe calea pierzaniei: dacă tot ați intrat în grădină, măcar să vă ofer ceva să o desțeleniți. Cei mai înrăiți în ale Twitter-ului știu foarte bine că, de la un punct încolo, toată povestea devine o durere de cap. Atâția followers, atâția following, atâtea mesaje, cifre care însă ascund niște date esențiale: cine e activ? Cine e prea activ? Cine a văzut lumina revelației și a renunțat definitiv (da, aici sunt răutăcios)? Multe întrebări, nici un răspuns, că nimeni n-are chef să piardă și mai multă vreme analizând băbește ce se întâmplă în universul ciripitor. Și atunci? Atunci vă recomand călduros o aplicație care știe să vă prezinte niște statistici clare.

ManageFlitter (https://www.manageflitter.com/) face exact cei spune numele: management. Mai pe românește, centralizează și analizează datele, prezintă o listă de propuneri, dă cu flit conturilor alese de utilizator. Dacă sunteți nehotărât, consultați și lista de recomandări, să nu credeți cumva că păcătuiți apăsând butonul “Unfollow”.

Să nu uit: dacă n-aveți chef să țineți aplicația activă în contul dumneavoastră, faceți o vizită prin Settings – Connections și click pe Revoke Access.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Cum mai ciripim pe Twitter”

 1. Cum prevenim dispariția unui folder | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2015 at 18:42

  […] Cum mai ciripim pe Twitter […]

 2. Despre un manager de fișiere util | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2015 at 16:35

  […] Cum mai ciripim pe Twitter […]

 3. Cum recuperăm fișierele deteriorate | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 15th, 2015 at 16:46

  […] Cum mai ciripim pe Twitter […]

 4. Defragmentare să fie, dar s-o știm și noi | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 16th, 2015 at 14:53

  […] Cum mai ciripim pe Twitter […]

 5. Instrumente pentru a descoperi plagiatul | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2015 at 20:28

  […] Cum mai ciripim pe Twitter […]

 6. Cum adăugăm text unei poze | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2016 at 10:46

  […] Cum mai ciripim pe Twitter […]

Adauga un comentariu