O nouă formă de genocid în China comunistă: furtul de organe

luni, noiembrie 19, 2012 21:38
Posted in category Dictatura comunistă

Falun GongÎn crima sa sistematică şi orchestrată de stat de recoltare de organe de la practicanţi Falun Gong în viaţă, partidul comunist chinez, cu politicile sale de genocid, a intimidat şi a îmbiat cu imense beneficii financiare armata, poliţia, sistemul judiciar, comunitatea medicală şi toate nivelele entităţilor guvernamentale, multe agenţii intermediare, cât şi pacienţi pentru transplanturi de organe şi familiile lor, pentru a lua parte la această crimă. În timpul acestui proces, PCC nu numai că omoară cu brutalitate practicanţi Falun Gong într -un mod care depăşeşte orice moralitate umană, dar de asemenea distruge conştiinţa şi natura umană şi distruge oamenii în mod fundamental. „O nouă formă grotescă de malefic pentru această planetă” va rămâne omenirii o lecţie pentru totdeauna.

Renumitul avocat canadian de drepturile omului David Matas şi fostul secretar canadian de stat pentru regiunea Asia-Pacific dl. David Kilgour au publicat un raport independent de investigaţie pe 6 iulie 2006. Raportul confirmă afirmaţiile privitoare la extragerile sistematice şi pe scară largă de organe de către PCC de la practicanţi Falun Gong în viaţă pentru profit. În raport ei subliniază: „Guvernul chinez şi agenţiile sale din numeroase părţi ale ţării, în particular spitalele, dar şi centrele de detenţie şi „curţile poporului”, începând cu 1999 au ucis un număr mare dar necunoscut de practicanţi Falun Gong prizonieri de conştiinţă. Organele lor vitale, incluzând inimi, rinichi, ficaţi şi cornee, au fost extrase simultan, fără consimţământ, pentru a fi vândute la preţuri ridicate.” Aceste crime încă mai au loc.

Asociaţia Falun Gong şi website-ul Minghui (versiunea în lb chineză a Clearwisdom) au fondat Coaliţia pentru Investigarea Persecuţiei Falun Gong (CIPFG) în martie 2006, după ce au fost expuse extragerile masive de organe de la practicanţi Falun Gong, urmate de arderea corpurilor lor de către PCC. Scopul CIPFG este de a uni forţele dreptăţii din întreaga lume pentru a investiga în amănunţime şi pentru a sfârşi persecuţia dusă de 7 ani de către PCC împotriva Falun Gong. Până acum, CIPFG a primit numeroase fire de investigaţie şi rapoarte de la oameni din interiorul şi exteriorul Chinei şi a obţinut dovezi din investigaţii ulterioare. Toate piesele de informaţie puse împreună conduc la o imagine care poate fi numită „o formă de malefic nouă pentru această planetă”, după cum a descris-o avocatul David Matas.

Transplanturile de organe din China au intrat într-o perioadă de dezvoltare accelerată după 1999, acelaşi an în care a început persecuţia Falun Gong. Din invidie şi din obsesia pentru putere fostul conducător al PCC, Jiang Zemin, a colaborat cu PCC şi a lansat o persecuţie de genocid împotriva grupului de cultivare Falun Gong ai căror practicanţi urmează principiile de Adevăr-Compasiune-Toleranţă.

Nenumăraţi practicanţi Falun Gong au mers la Beijing pentru a face apel în etapele iniţiale ale persecuţiei. Scopul lor era de a spune oamenilor din guvern şi publicului general că Falun Gong învaţă oamenii să fie buni. Ei sperau că guvernul va opri persecuţia şi va restaura libertatea credinţei. Statistici interne ale PCC arată că în timpul în care au fost cele mai multe apeluri, aprox 700 000 de practicanţi Falun Gong din toate părţile ţării au ajuns în suburbii ale Beijing-ului în fiecare lună. Biroul pentru Scrisori şi Apel şi Piaţa Tiananmen au devenit locuri în care agenţii PCC arestau şi încă mai arestează practicanţi Falun Gong, care apoi sunt deţinuţi şi bătuţi cu sălbăticie, iar unii sunt torturaţi până la moarte. Nenumăraţi practicanţi Falun Gong au dispărut pur şi simplu.

Statistici adiţionale ale PCC arată că 670 de închisori şi 300 de lagăre de muncă forţată din China cunoscute publicului deţin aprox 1.8 milioane de oameni. În anii precedenţi, aceste locuri din întreaga ţară deţineau un mare număr de practicanţi Falun Gong, iar multe îşi depăşeau capacitatea. Datele interne ale PCC arată că până la sfârşitul lui aprilie 2001 erau arestaţi ilegal 830 000 de practicanţi Falun Gong.

PCC a construit zeci de lagăre de concentrare secrete în întreaga ţară pentru a „eradica” Falun Gong. AFP (Agenţia France Press) a raportat pe 1 octombrie 2000 că PCC a construit două lagăre de concentrare în nord-estul şi nord-vestul Chinei şi le foloseşte pentru a deţine practicanţi Falun Gong. Fiecare lagăr deţine 50 000 de oameni. Practicanţii au fost transportaţi în aceste lagăre de muncă cu trenurile, iar până acum nimeni nu a mai ieşit viu.

Sus-menţionatul doctor militar veteran din oraşul Shenyang a dezvăluit pe 3 iunie 2006 că „Cel puţin 36 de lagăre de concentrare similare cu Lagărul de Concentrare Sujiatun există în China. Cel mai mare lagăr de concentrare, nume de cod 672-S este în provincia Jilin. Mai mult de 120 000 de practicanţi şi dizidenţi sunt deţinuţi acolo. Lagărul de concentrare din regiunea Jiutai din provincia Jilin este al cincilea din ţară după mărime, având deţinuţi mai mult de 14 000 de oameni.”

Urmând politica de genocid a PCC şi a grupului lui Jiang, „ruinaţi-le reputaţia, falimentaţi-i şi anihilaţi-i fizic”, media PCC a demonizat Falun Gong cu minciuni compleşitoare. Practicanţii Falun Gong sunt arestaţi la grămadă, deţinuţi şi torturaţi. Ordinul secret al lui Jiang Zemin, „Bătutul [practicanţilor Falun Gong] până la moarte nu este nimic şi se va socoti drept sinucidere; nu identificaţi corpul şi ardeţi-l imediat în crematoriu”, a împins persecuţia la o extremă isterică. Practicanţii Falun Gong care persistă în credinţa lor în Adevăr-Compasiune-Toleranţă sunt abuzaţi în mod barbar în închisori, lagăre de muncă, centre de detenţie, spitale de nebuni şi clase de spălare a creierului. Ei sunt asaltaţi sexual şi injectaţi cu medicamente psihotropice. Cu toate că PCC nu a condamnat nici un practicant Falun Gong la moarte în mod public, conform cu o estimare incompletă a website-ului Minghui numărul a peste 3000 de practicanţi Falun Gong morţi ca rezultat al persecuţiei a fost verificat prin canale civile.

Doctorul militar veteran spunea pe 30 martie 2006, „Legile PCC chiar începând cu cele din 1962 au pavat drumul către „recoltarea” nebună de organe de la prizonieri ce are loc acum. Un document de lege emis de puternica Comisie Militară Centrală a PCC se spune că a dat guvernelor provinciale autoritatea să stabilească „entităţi de reciclare” pentru a „folosi condamnaţii din zona militară din administraţia sa conform cu nevoile de dezvoltare a statului şi a socialismului””. Urmând un amendament din 1984, acesta a evoluat într-o recoltare complet legalizată a organelor de la condamnaţi… practicanţii Falun Gong nu mai sunt priviţi drept fiinţe umane, ci materiale brute pentru produse comerciale.

PCC priveşte practicanţii Falun Gong care persistă în credinţa lor în Adevăr-Compasiune-Toleranţă drept inamici de clasă care trebuie „anihilaţi fizic”. Aceasta este definiţia PCC pentru „prizonieri capitali”.
1.3 Unităţile locale de persecuţie împotriva practicanţilor Falun Gong sunt Centrele „Băncii de organe vii” a PCC

Grupuri mari de practicanţi Falun Gong deţinuţi în secret şi deprivaţi de orice drepturi servesc drept sursă potenţială pentru extragerea şi vânzarea de organe pe scară largă condusă de PCC. Teste suspecte de sânge şi examinări de organe sunt efectuate în închisori, lagăre de muncă, centre de detenţie, clase de spălare a creierului şi alte locuri. Aceste teste şi examinări sunt măsuri obligatorii pentru găsirea organelor compatibile şi construirea unei bănci de organe.

La începutul lui 2005, şefii Biroului de Reeducare prin Muncă Harbin au venit în Lagărul de muncă forţată Changlinzi şi au încercat să efectueze teste sanguine asupra tuturor practicanţilor Falun Gong. Practicanţii s-au opus ferm, iar testele sanguine nu au fost finalizate. Câteva zile mai târziu, autorităţile lagărului de muncă au vorbit cu fiecare practicant individual. I-au ameninţat cu bastoanele electrice şi cu extinderi ale sentinţei pentru a-i determina să accepte să li se extragă sânge. Gardienii îi ţineau la pământ pe practicanţii care refuzau să c oopereze şi le extrăgeau sânge în mod forţat.

Rapoarte de pe website-ul Minghui au indicat recent că pe 13 aprilie 2005 autorităţile din închisoarea pentru femei a provinciei Sichuan a extras sânge în mod forţat de la practicantele Falun Gong pentru a efectua teste sanguine, pretinzând că se urmăreşte detectarea SIDA. Autorităţile de la închisoarea Wumaping din Leshan, provincia Sichuan au extras sânge de la toţi practicanţii Falun Gong deţinuţi ilegal în februarie 2005. Directorul adjunct al închisorii, Tan, cu răspundere asupra sănătăţii, a supravegheat personal procesul şi a bătut practicanţii care au refuzat să coopereze cu oficialii.

În august 2004, autorităţile de la închisoarea Tiebei au extras sânge de la toţi practicanţii Falun Gong deţinuţi ilegal fără nici o explicaţie. Mai mult, toţi practicanţii care au refuzat să fie „reformaţi” la închisoarea Tiebei au fost luaţi pe 30 martie 2005. 12 dintre aceştia au fost transferaţi la închisoarea Gongzhuling. Personalul închisorii le-a extras sânge când au sosit, cu toate că ceilalţi deţinuţi nu au avut parte de aşa ceva. Conform cu unii practicanţi Falun Gong care au fost deţinuţi ilegal în lagărul de muncă forţată pentru femei Heizuizi din Changchun, în 2000, 2001 şi 2002, personalul închisorii au dus toţi practicanţii la spitalul lagărului pentru a le extrage sânge în scop de „examinare medicală”. De asemenea au extras sânge de mai multe ori de la practicanţii mai determinaţi.

În septembrie 2001, autorităţile din lagărul de muncă forţată Baiquan, oraşul Liaoyun, provincia Jilin au primit ordin de a examina fizic complet pe cei peste 100 de practicanţi deţinuţi ilegal. Examinările includeau teste sanguine, EEG, EKG, test de funcţionare a ficatului, raze la plămâni şi altele. Toţi practicanţii Falun Gong erau bărbaţi transferaţi din zonele locale, oraşul Jilin şi oraşul Siping. În decembrie 2001, ei au fost transferaţi către un loc necunoscut.

În 2001, aproape 1000 de practicanţi Falun Gong bărbaţi au fost deţinuţi în lagărul de muncă forţată nr. 2 din provincia Shandong, numit şi lagărul de muncă forţată Wangchun. Din cauză că numărul de deţinuţi a crescut rapid, unii practicanţi au fost transferaţi în oraşele Jilin, Qingdao şi Weifang şi alte locuri. Fiecare practicant era dus la spitalul lagărului de muncă forţată (spitalul fabricii nr. 83) pentru examinări speciale. Doctorii le examinau cu grijă ficatul, rinichii şi alte organe cu ultrasunete B. Au extras şi foarte mult sânge pentru teste. Gardienii le spunea deseori practicanţilor „Dacă nu vă „reformaţi”, guvernul are multe căi de a vă „rezolva””.

În timpul arestărilor pe scară largă de practicanţi Falun Gong din iulie 2000 din oraşul Guangzhou, doctorii din centrul de detenţie Tianhe au efectuat teste sanguine şi au examinat ficatul, inima, plămânii, rinichii şi ochii fiecărui practicant deţinut. Sursa (citeste mai mult)

O scurta prezentare despre practica Falun Dafa impreuna cu relatari ale experientelor unor practicanti. Principiile de baza pentru cultivarea in Falun Dafa sunt Adevar-Bunatate-Toleranta. Unele beneficii ale urmarii acestor principii le puteti afla din filmuletul de mai jos.

In ianuarie 2001, partidul comunist chinez a inscenat auto-incendierea a cinci oameni in Piata Tiananmen si apoi a dat vina pe Falun Gong. Acest eveniment a avut rolul de a denigra Falun Gong si a reusit sa induca in eroare pe foarte multi. Acesta este principalul mod de denigrare a Falun Gong folosit de conducerea comunista chineza, fiind prezent chiar si pe website-urile ambasadelor chineze.
Totusi la analiza secventelor video difuzate de postul national CCTV se observa multe nereguli care demasca inscenarea din Piata Tiananmen. De notat ca dupa ce au fost descoperite aceste dovezi despre inscenare, CCTV le-a eliminat din secventele video prezentate lumii.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “O nouă formă de genocid în China comunistă: furtul de organe”

  1. China comunista, lagar de exterminare pentru unii din cetatenii ei says:

    septembrie 5th, 2014 at 14:49

    […] O nouă formă de genocid în China comunistă: furtul de organe […]

Adauga un comentariu