Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie

duminică, septembrie 23, 2012 13:07

ComunismÎnainte de a prezenta un material foarte interesant, preluat din Adevărul, mi-aș permite să le aduc aminte nostalgicilor dictaturii comuniste ‘binele’ acelei epoci odioase. Deși tatăl meu era muncitor, adică am o origine socială ‘sănătoasă’, mama mea era obligată de bolșevicii de pe aici să lucreze la colhoz, bolnavă fiind. Cum mama nu a lucrat câțiva ani (puțini), părinții mei au fost obligați să plătească suma de 3083 lei, deloc neglijabilă pentru România comunistă de atunci. Acesta era ‘binele’ comunist după care tânjesc unele gunoaie umane. Iată mai jos transcris add litteram documentul în cauză. Se remarcă gramatica a la Tătărășeni, Havîrna (sau Havârna), Botoșani a băgătorului/băgătoarei de seamă ce a scris documentul. Cât privește tovarășii care au semnat documentul sunt bine-mersi, nu li s-a clintit un fir de păr, doar Botoșaniul nu-i Timișoara, din păcate. Mulți dintrei ei au avut funcții de conducere în democrația kaghebistă a lui Ion Iliescu.

C.A.P. Tătărășeni
Com. Havîrna jud. Botoșani
Nr. 299 din 17.04.1985

HOTARIRE
Din 17.04.1985

Consiuliul de conducere al C.A.P. – ului Tătărășeni din com. Havîrna jud. Botoșani în baza htărîri adunării generale din data de 4.02.1985 care în conformitate cu art. 4 și 35 din statutul C.A.P. – ului analizînd atribuirea loturilor în folosință mambrilor cooperatori pe anul 1984

DECIDE

Art.1 In baza art.4 din Statutul C.A.P.-ului adoptat de Congresul al III-lea al Uniunii Naționale a C.A.P. –ului și aprobat prin decret laConsiuliul de Stat nr. 346/28 sep. 1977 analizînd textul de la litera :
obligă pe tov. Căruntu Dumitru care deține teren peste drepturile cuvenite suprafață de 0,14 ha sînteți puși la plată cu suma de 3083 lei Calculînd producția de porumb la preț cu amănuntul (de contractare) și scăzând cheltuielile de însămînțare și recoltare.
2.Prevederile prezentei hotărîri devin definitive și executorii după expirarea termenului legal de contestare de 30 zile la Consiliul de conducere sau comisia de judecată. In caz contrar că nu vă veți prezenta la casieria CAP-ului Tătărășeni pentru achitarea sumei menționate mai sus ne vom adresa organelor de miliție în drept a ne sprijini în lichidarea debitului (adăugat cu pixul).

Președinte C.A.P.: Brumă Mihai
Contabil șef: Ciobanu Niculai
Inginer șef: Secrieru Petru
Sef fermă: Baciu Constantin
Contabil fermă: Isac Angelica

Iată și materialul promis.

Uniunea Sovietică nu a dispărut! Totul a fost o mare mistificare

De sărbătorile naţionale e bine să ne bucurăm, dar fără să ne pierdem capul, totuşi. Pentru că acum 21 de ani URSS nu a dispărut, după cum atestă istoria contemporană. Imperiul răului este bine mersi şi astăzi. Atâta doar că a îmbrăcat o altă formă, susţine cunoscutul comentator politic Petru Bogatu, pe blogul său

Potrivit lui Bogatu, n-a existat niciodată o catastrofă geopolitică, despre care vorbeşte Vladimir Putin, deplângând decesul Uniunii Sovietice. „Am asistat cu toţii, în schimb, la sfârşitul mileniului trecut, la o uriaşă şi impardonabilă înşelătorie politică”, afirmă comentatorul.

Cum şi-a înscenat URSS propria moarte

Pentru a-şi argumenta afirmaţiile, Petru Bogatu îl citează pe cunoscutul disident rus Pavel Stroilov, care a copiat arhiva lui Gorbaciov şi care demască poate cea mai mare mistificare a secolului XX. Imperiul răului şi Kominternul, probează Stroilov, au reuşit să supravieţuiască, înscenându-şi propria moarte.

„Ca să lămurim lucrurile din capul locului, trebuie să amintim cititorilor că anume Pavel Stroilov i-a livrat lui Vladimir Bukovski informaţiile ce dovedesc implicarea directă a KGB-ului în răsturnarea violentă a lui Nicolae Ceauşescu în decembrie 1989 şi legăturile sovietice ale lui Ion Iliescu. De unde, apropo, şi refuzul acestuia din urmă de a aborda problema Basarabiei”, precizează analistul de la Chişinău.

„De fapt, arată disidentul rus, Kremlinul punea la cale în anii 1989-1991 crearea Uniunii Socialiste Europene, un plan asupra căruia Mihail Gorbaciov convenise anterior cu François Mitterand. Ei o numeau eufemistic: „Europa, casa noastră comună”, slogan care prin 1990, de altfel, era inscripţionat pe toate gardurile din Chişinău. Liderul sovietic şi preşedintele francez pomeneau adesea în convorbirile lor că Europa de Est trebuie făcută sandvici între Comunitatea Europeană şi Uniunea Sovietică, ca să rămână sub influenţa Kremlinului.
Planurile kominterniste ale lui Gorbaciov fuseseră date peste cap de falimentarea rapidă şi intrarea în comă a URSS. Aceasta însă nu şi-a dat obştescul sfârşit, chit că fusese înmormântată de Boris Elţin în văzul întregii lumi.

Resuscitarea Uniunii Sovietice s-a făcut, consideră Stroilov şi Bukovski, prin kaghebizarea latentă a noii Rusii. Prin infiltrarea cekiştilor în structurile puterii postsovietice, ceea ce le-a permis să controleze banii, economia, justiţia, presa şi sistemul academic.

Ascunse în spatele groparului Elţîn, serviciile secrete au reeditat într-o formulă nouă nu doar Imperiul răului, ci şi Kominternul. Şi acest fapt nu este întâmplător. Comunismul este un cameleon perfect şi neîntrecut. El a existat de-a lungul timpului în mai multe ipostaze: ca doctrină totalitară, ca mişcare internaţională, ca regim politic.

Comunismul a fost întotdeauna o mafie

Indiferent însă de haina pe care o îmbrăca, comunismul a fost întotdeauna o mafie. Cu alte cuvinte, o asociaţie teroristă secretă, ca să cităm DEX-ul, care practică şantajul şi asasinatul. De la Lenin încoace, bolşevismul a fost mereu o gaşcă de interlopi. O clică de gangsteri. O şleahtă de ucigaşi care a expropriat, a uneltit şi a omorât, ca până la urmă să pună mâna pe putere mai întâi într-o singură ţară, iar mai apoi în aproape jumătate din statele lumii. A guvernat cu aceleaşi metode vechi şi verificate pe care le-a aplicat în lupta lui pentru acapararea puterii: teroarea, intimidarea, îndoctrinarea.

Şi cum orice mafie e nemuritoare, URSS a înviat la adăpostul cekismului putinist. Adoptând, aidoma tovarăşilor chinezi, capitalismul etatist şi corporatist, comunismul rus la ora actuală controlează direct Rusia propriu-zisă şi, indirect, dar prin aceleaşi reţele neokaghebiste, republicile ex-sovietice. Întărindu-se temeinic în ultimele două decenii, îşi propune astăzi să reinventeze o nouă URSS numită Uniunea Eurasiatică”, constată Petru Bogatu.

„Să nu ne facem iluzii, deci, ne avertizează Pavel Stroilov, Imperiul răului e chiar în mijlocul nostru. Cu toate că a suferit în ultimii douăzeci de ani şi ceva umilitoare pierderi şi înfrângeri, încearcă să se revanşeze cu mult succes. Şi este azi mai periculos ca oricând, deoarece pentru foarte multă lume rămâne încă nevăzut”, mai notează cunoscutul comentator.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

13 Responses to “Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie”

 1. Vladimir Putin, un criminal ce vrea război | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 19:21

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 2. Agresiunea USL-iștilor criminali împotriva populației României | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 18:59

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 3. Cum sunt măcelăriți câinii în comuna ‘europeană’ Havîrna | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 19:03

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 4. Cum au torturat comuniștii oameni nevinovați pentru un singur cuvânt rostit | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 19:19

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 5. Izolați de 10 zile | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2015 at 10:21

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 6. Nostalgia ucide România | A șaptea dimensiune says:

  august 19th, 2015 at 19:34

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 7. Ce înseamnă școala în gulagul bolșevic Havârna (sau Havîrna) | A șaptea dimensiune says:

  august 20th, 2015 at 8:57

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 8. PSD-ul vrea căluș în gura presei | A șaptea dimensiune says:

  august 20th, 2015 at 9:02

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 9. Barbaria nordului Moldovei (I) | A șaptea dimensiune says:

  august 20th, 2015 at 12:27

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 10. Lingai si curve bolsevice | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 20:30

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 11. O nouă formă de genocid în China comunistă: furtul de organe | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2015 at 14:28

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 12. Economia de astazi a Romaniei este de trei ori mai dezvoltatata dacat cea comunista din 1989 | A șaptea dimensiune says:

  februarie 3rd, 2016 at 21:45

  […] Comunismul rusesc a fost întotdeauna o mafie […]

 13. Gheorghe. G says:

  noiembrie 28th, 2023 at 18:07

  Comisia dr judecată! Nu numai cap-urile erau dotate ca aceste comisii fe judecată, in toate întreprinderile funcționau unde turnătorii și lingăii erau ca un fel de jurați și care decideau dacă ești sa nu vinovat, abia după aceia te puteai adresa instantei!

Adauga un comentariu