O nouă funcţie ChatGPT: se pot crea şi partaja link-uri către conversaţiile cu chatbot-ul

sâmbătă, iunie 3, 2023 16:23
Posted in category IT

ChatGPTLansată recent, această nouă funcție vă permite să partajați o întreagă conversație ChatGPT cu oricine, chiar dacă nu are un cont pe platforma ChatGPT, atât de cunoscutul instrument AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială).

Dacă tocmai ați avut o conversație foarte interesantă cu ChatGPT și ați dori să o împărtășiți altor persoane, o nouă funcție creată de OpenAI vă va ajuta să faceți exact asta. Lansată în prezent pentru toți utilizatorii ChatGPT, noua opțiune de partajare va genera un link pe care apoi îl puteți partaja altora. Link-ul partajat funcționează indiferent dacă cealaltă persoană are sau nu un cont ChatGPT.

Pentru persoanele fără cont, conversația apare ca o pagină web statică afișând tot dialogul între tine și AI. Cei cu un cont ChatGPT pot să vadă și să continue conversația cu propriile întrebări și solicitări ulterioare.

Opțiunea de partajare funcționează atât pentru utilizatorii ChatGPT gratuit, cât și pentru cei cu conturi Plus plătite. Deocamdată, este disponibilă doar pe site-ul ChatGPT, nu şi în aplicația iOS recent lansată (dar va fi disponibilă şi aici în curând, promite OpenAI).

Cum să utilizați noua funcție de partajare ChatGPT

Pentru a partaja o conversație curentă sau anterioară, faceți click pe intrarea acesteia din bara laterală, apoi faceți click pe pictograma Share (Partajare).

O fereastră Share Link to Chat afișează numele și conținutul chat-ului, astfel încât să îl puteți previzualiza înainte de a-l partaja.

Faceți click pe pictograma punctelor de suspensie din fereastra de previzualizare și veți putea să vă adăugaţi numele sau să-l păstrați anonim.

Faceți click pe butonul Copy Link (Copiați link-ul) pentru a genera linkul, pe care apoi îl puteți trimite cuiva prin e-mail sau prin altă metodă.

Accesarea link-ului afișează întregul chat pentru destinatar. Și dacă persoana respectivă are un cont ChatGPT, făcând click pe butonul Continue (Continuați) această conversație se deschide într-o fereastră obișnuită de chat, astfel încât persoana respectivă să poată relua de unde ați rămas.

Pe măsură ce ChatGPT și alți chatboti AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) au devenit foarte cunodcuţi, partajarea dialogurilor a devenit o distracție populară. Până acum, oamenii erau obligați să-și partajeze conversațiile ChatGPT prin metoda de modă veche a capturii de ecran. Acum, opțiunea de partajare a link-urilor oferă o alternativă mai rapidă și mai prietenoasă.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu