Pasărea pe limba ei piere

vineri, octombrie 3, 2008 8:26
Posted in category PeNaLii

Tariceanu“Cristian Adomniţei trebuia sa negocieze cu PSD-ul un procent rezonabil de creştere a salariilor profesorilor”, declara recent C.P. Tăriceanu. De aici reiese clar că acest Vacăroiu al II-lea al României şi-a negociat numai cu PSD-ul (partidul mafioţilor liberi, datorită unei justiţii pline de denozauri bolşevici şi ştulfe liberale) rămânerea sa la guvernare. Şi ce putea oferi acest Nuliceanu al României? Firmele personale nu intră în discuţie, aşa încât le-a oferit psediştilor ceea ce au cerut: pensii pentru electoratul psd, chiar dacă se moare pe infrastructura de doi lei a României, şi protecţie mafioţilor din PSD, doar celor de teapa lui Adrian Năstase nu le prieşte statul la răcoare.

Într-o Românie membră a UE, guvernul de cacao Tăriceanu doi n-a reuşit să schimbe semnificativ nimic în această ţară, în afara creşterii consumului. Doar atunci când ai nişte bani te duci la birt, mănânci şi bei, chiar dacă îţi plouă în casă. Pentru viitorul prosper al acestei ţări, Tăriceanu este o barieră comparabilă cu perioada Văcăroiu, atunci când reformele au stagnat, iar România a fost depăşită clar de tările baltice şi tot grupul care au aderat la UE înaintea noastră.

În cazul unei noi prezenţe liberale sau/şi neocomuniste la guvernarea României, deja îmi pregătesc paşaportul pentru a cere viză (sau BI/CI) pentru a nu muri pe autostrăzile României sau a nu admira palatele baronilor de tot soiul, pe care o justiţie blocată şi de Tăriceanu nu reuşeşte să-i condamne. Nici măcar ANI – pe care au tot blocat-o neocomuniştii din PSD – nu este funcţională. A cerut PSD + PRM moartea clinică a CNSAS-ului, Tăriceanu s-a executat, prin intermediul Curţii Constituţionale. Mai pomeneşte acest Nuliceanu de legea lustraţiei? De sistemul ticăloşit? Până şi Băsescu pare să fi obosit. PSD + PNL/ viitorul nostru unde e? În pensia mărită a bunicii, probabil …

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Pasărea pe limba ei piere”

 1. De ce jigodia socialistă C.P. Tăriceanu trebuie să facă pușcărie says:

  octombrie 9th, 2014 at 17:45

  […] Pasărea pe limba ei piere […]

 2. Tariceanu, numarul 2 in Republica Securistica Romania, autorul unui lung sir de ilegalitati | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2015 at 16:38

  […] Cum a negiciat Tariceanu libertatea mafiotilor din Romania“Cristian Adomniţei trebuia sa negocieze cu PSD-ul un procent rezonabil de creştere a salariilor profesorilor”, declara recent C.P. Tăriceanu. De aici reiese clar că acest Vacăroiu al II-lea al României şi-a negociat numai cu PSD-ul (partidul mafioţilor liberi, datorită unei justiţii pline de denozauri bolşevici şi ştulfe liberale) rămânerea sa la guvernare. Şi ce putea oferi acest Nuliceanu al României? Firmele personale nu intră în discuţie, aşa încât le-a oferit psediştilor ceea ce au cerut: pensii pentru electoratul psd, chiar dacă se moare pe infrastructura de doi lei a României, şi protecţie mafioţilor din PSD, doar celor de teapa lui A. Năstase nu le prieşte statul la răcoare. […]

 3. Ocaua mică a lui Tăriceanu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 21:02

  […] Pasărea pe limba ei piere […]

 4. “Realizărili” guvernelor Tăriceanu II, III, IV, … | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 21:08

  […] Pasărea pe limba ei piere […]

 5. Cum se dadea spaga in Guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  martie 2nd, 2016 at 16:55

  […] Pasărea pe limba ei piere […]

 6. O parte din Mafia actuala isi originile in Guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 21:03

  […] Pasărea pe limba ei piere […]

Adauga un comentariu