Pe cei din PSD = ciuma roşie, corupţia i-a făcut (ne)oameni

luni, mai 4, 2020 17:42

PSD = coruptovirusIar pe noi, ăştialalţii, corupţia mafioţilor roşii ne-a condamnat la moarte: în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat (sau insuficiente, raportat la numărul de maşini din România). Tot corupţia mafioţilor din PSD a obligat 10 milioane de români să ia calea pribegiei, să-şi părăsească familia şi locurile dragi, pentru nişte bănuţi, în România totul fiind furat de Adrian Năstase, Liviu Dragnea şi restul mafioţilor.

Mai jos, un exemplu de trafic de influenţă din 2004.

Rodicăi Stănoiu îi cam place (îi plăcea prin anii 2000 – n.m.) mult trifoiu

Sincer să fiu, nu ştiu alţii cum sunt, da’ eu când mă gândesc la madam Stănoiu simt că prin preajmă miroase puternic a trifoi. Legătura ei cu Doru Trifoi a fost mai discretă ca spionajul chinezesc şi mai parfumată ca iasomia.

A trebuit să treacă foarte mult timp pentru a descoperi că ascensiunea lui Doru Trifoi în aparatul Justiţiei, unde a ajuns al doilea om în ierahie, s-a datorat Rodicăi. Doru s-a căţărat direct pe ministru, pentru a ajunge secretar de stat. Adică pe Rodica. Apoi, Doru s-a hârjonit cel puţin două sezoane cu Rodica, printr-o mociriţă cu trifoi.

Într-o seară, când i s-a lipit rujul de o savarină şi i-a căzut rimelul într-o cupă de şampanie, Doru Trifoi a descoperit cu groază că Rodica Stănoiu nu mai este modelul vieţii lui, şi i-a zis: “Scumpy, îmi pare rău, eu trebuie să plec, m-a trimis nevastă-mea să cumpăr un guşter adevărat”. Şi dus a fost.

La scurtă vreme, era pe la începutul lui 2002, cădeau în năvodul poliţiei 23 de traficanţi de carburanţi. Pe unul îl chema Mihai Lauruc şi era unul dintre sponsorii boxului românesc. Sponsor cu bani de contrabandă, să ne înţelegem omeneşte.

Pentru eliberarea lui Lauruc din arestul poliţiei din Ploieşti s-au zbătut Ioan Talpeş şi Doru Trifoi. Deşi pe vremea aceea nu se vorbea în halul ăsta – ce-i aia trafic de influenţă? – Doru Trifoi a căzut, şi căzătură a rămas până în ziua de astăzi.

Motivul real era acela că mai întâi i-a căzut rimelul Rodicăi Stănoiu. Apoi a plecat Doru după guşteri, la piaţă. Mai apoi a căzut piaţa de traficanţi de benzină, şi la urmă Doru. A supravieţuit mociriţa cu trifoi, dintr-un cântec de poveste. (“Academia Caţavencu”, nr. 647/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu