Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (III)

joi, iulie 27, 2017 9:24
Posted in category Mass-media

PensionariTatăl meu, care a muncit din greu pe toate şantierele ţării, ca să aibă ce fura, după 1989, mafioţi precum Dan Voiculescu, Adrian Năstase sau Viorel Hrebenciuc, s-a bucurat de pensie (e un fel de-a spune, pensia fiind mică – n-a avut pensie specială, precum şparlamentarii de astăzi -, plus că era bolnav) doar patru ani, în comparaţie cu Ion Iliescu, criminalul din decembrie 1989 şi iunie 1990, care va trăi încă mulţi ani, fiind păzit de SPP (Serviciu de Protecţie şi Pază) şi având o pensie substanţială, probabil, plus alte avantaje. Procesul său nu se va termina foarte curând şi am mari îndoieli că va face vreo zi de puşcărie, într-o Românie iubitoare de bolşevici criminali într-un procent îngrijorător de mare. Faptul că Ilici Iliescu a dat ordin să fie împuşcat Ceaşcă, nu pare să reprezinte o problemă pentru pupincuriştii comunismului ateu, cei care îi adoră pe ambii – şi pe Ceauşescu, împuşcatul de la Târgovişte, şi pe Iliescu, KGB-istul călău al “Scorniceşteanului”. Dar ce să ceri unui popor de mămăligari, în special olteni şi moldoveni, care pe de o parte iubesc ateii bolşevici, iar pe de altă parte pupă moaşte la greu, declarându-şi iubirea neţărmurită faţă de ordodoxia iubitoare de arginti. Evident, aceste jeguri nu văd nicio contradicţie în cele două acţiuni diametral opuse. Dar să revenim la pensionari.

  • Pensionarii idioţi de astăzi provin, în principal, din rândurile foştilor activişti comunişti, care n-au muncit în viaţa lor nicio zi, au dat doar din gură, spre deosebire de tatăl meu despre care povesteam ceva mai la deal, aşa încât au timp şi sănătate berechet să-i lingă şi azi curul lui Ceauşescu, inclusiv pe Facebook, şi să voteze, disciplinaţi, urmaşul Partidului Comunist Român, gaşca infracţională pompos numită Partidul Social Democrat (PSD). Apoi, evident, să se plângă, celor dispuşi să le asculte tâmpeniile, cum “ăştia”, votaţi tot de ei, “au distrus ţara”.
  • Pensionarii, care au adus România în situaţia de a fi cea mai coruptă ţară din UE, mai provin din rândurile foştilor miliţieni şi securişti, cei care erau braţul armat al Partidului Bolşevic, şi care n-au muncit în viaţa lor pe un şantier adevărat. Miliţienii se ocupau, în general, cu colectarea şpăgilor, legea fiind pe atunci o barieră pentru fraieri. Aveai rude sau cunoştinţe în Miliţie sau/şi erai dispus să dai şpagă cui trebuie, scăpai de rigorile legii. Altfel, vedeai România comunistă, cum se lasă întunericul peste ea, de la răcoare. Securiştii, ofiţeri sau turnători, le aveau cu munca următoare: ciripitul despre românii nemulţumiţi. Astăzi, ciripesc pe Facebook despre cât de rău este capitalismul, introdus în România de foşti comunişti, pe o reţea (Facebook) inventată, evident, de către “capitaliştii cei răi”. Dacă n-au reuşit să fure banii lui Ceaşcă din conturile din străinătate, precum Dan “Felix” Voiculescu, şi să-şi facă televiziuni, se mulţumesc să facă parte din turma imbecilă care asigură audienţa Latrinei 3 (Antena 3) şi, mai nou, Retard TV = Onania TV = Romania TV. Acolo unde nu se aminteşte niciodată de crimele bolşevismului, despre morţii din decembrie 1989 sau de la mineriade. Apoi, ca adevărate scursuri umane, se plâng că posturile surori ale Antenei 3, la care ei privesc seară de seară, Antena 1 şi Antena 2, aduc în prim plan numai cocalari, piţipoance, curve şi ţigani, nu ca înainte, tovarăşi, când vedeai în fiecare seară ţinuta de ţărancă analfabetă cu 3 clase a Elenei Ceauşescu, cea care putea interzice orice emisiune la televizor dacă nu-i plăcea respectiva emisiune, doar era postul de televiziune al familiei Ceauşescu. Ca fapt divers, de exemplu, serialele de atunci erau difuzate la TVR deoarece erau iubite de către “savanta” analfabetă de renume mondial. Ceauşeştii erau fanii serialului “Kojak”, cu Telly Savalas în rolul principal, aşa încât TVR-ul familiei Ceauşescu a prezentat, în anii 1970 parcă, acel serial.

Pensionari idioţi, cei care, prin votul acordat mafioţilor din politică, PSD-işti în principal, aţi nenorocit această ţară, nu v-am văzut deloc îngrijoraţi de fenomene grave ale zilelor noastre, de viitorul copiilor şi nepoţilor voştri, de România pe care o lăsaţi moştenire. Jeguri cu creierele spălate de Antena 3 şi România TV de ce nu aţi ieşit în stradă atunci când:

  • Mafia tăia toate pădurile României. Nu-i aşa că va doare-n cur de această ţară, care plăteşte pensii speciale categoriilor mai sus amintite?
  • Nume mari ale culturii româneşti erau scoase în afara atenţiei opiniei publice, chiar interzise. Nu-i aşa, pensionari miliţieni şi securişti, că singurele voastre lecturi istorice se rezumă la istoria mincinoasă cu care bolşevicii, veniţi pe tancurile sovietice, au spălat creierele românilor? Nu-i aşa pensionari idioţi, că nu vă interesează un Mircea Eliade sau un Emil Cioran, voi avându-l pe limbricul Ciutacu şi pe maimuţoiul de Mircea Badea?
  • Pensionari idioţi, nu v-am văzut să reacţionaţi nici atunci când Avram Iancu este scos din circuitul istoric. Sau pe voi vă interesează doar pastorul minciunii de la Haznaua 3, numitul Gâdea, adeventistul de 3 ruble? Ce contează Avram Iancu pentru violatorii din Vaslui sau ţiganii din Oltenia, adevărată masă de manevră pentru personajele macabre ale mafiei PSD-iste, precum Olpuţa Vasilescu.

Aştia sunteţi voi, pensionari idioţi, care votaţi mereu trecutul şi niciodată viitorul, şi despre care Eminescu spunea:
Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!
(Mihai Eminescu, Scrisoarea a III-a)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (III)”

  1. Pensionari idioţi, nu mai nenorociţi această ţară (IV) | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 1st, 2018 at 11:47

    […] Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara (III) […]

Adauga un comentariu