Photofancy.ro, produse personalizate pentru tine

miercuri, septembrie 16, 2015 16:57
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniOriginalitatea este o valoare, pe care o regăsim mai peste tot în ziua de azi. De la marile firme și companii ce-și creează propria imagine, prezentă în mintea si sufletul a milioane de oameni, și până la noi, oamenii obișnuiți, care ne dorim obiecte cât mai personale în jurul nostru, unicat dacă se poate. Iar dacă în trecut obiectele personalizate erau o raritate, lumea în care trăiam fiind o lume cenușie si uniformă, cu minuscule diferențieri între oameni, azi putem avea obiectele noastre personalizate. Pentru aceasta, intrăm pe site-ul PhotoFancy, iar aici putem personaliza diverse produse, precum: huse smartphone și tablete, tricouri și materiale textile, căni, postere și tablouri, ceasuri, genți, accesorii, produse pentru sport și timp liber, calendare, produse pentru copii și școală, albume foto, produse pentru casă și deco etc.

Dacă alegem, de exemplu, cani personalizate, putem avea cana personală pentru acasă sau birou, personalizată cu fotografia noastră, sau unei persoane dragi, sau inscripționată cu numele nostru. Rezistența este îndelungată, deoarece imprimarea se face prin transfer termic. Putem alege imprimarea sau inscripționarea cănilor de tot felul, de la cele din ceramică până la termosul din aluminiu. Se pot imprima și diverse efecte de imagine, iar modelele și dimensiunile imprimării sau inscripționării sunt dintre cele mai diverse.

Produsele comandate sunt livrate rapid, în maxim 24 de ore de la finalizarea comenzii. Puteți plăti produsele comandate în avans, ramburs (la primirea produselor) sau pe bază de factură. Pe site, găsiți toate detaliile legate de expedierea produselor și metodele de plată. Dacă, de exemplu, alegeți să personalizați genți, puteți avea asa: geantă de umăr personalizată, geantă pentru laptop, evident tot pesonalizată, geantă de documente, rucsac pentru copii, geanta sport, plasă de cumpărături, husă universală pentru mobil, borsetă de gât, geantă de cosmetice sau de stilouri, trusă manichiură, portofel, penar, etuiul pentru ochelari, toate personalizate sau inscripționate după pofta inimilor noastre.

Tot pe Photofancy.ro puteți edita și modifica poze online gratis. Softul de prelucrare a fotografiilor este ușor de folosit și puteți opta pentru prelucrarea automată sau manuală a fotografiilor voastre. Iar toate acestea în mod gratuit. Un site remarcabil din foarte multe puncte de vedere, Photofancy.ro merită adăugat în agenda fiecăruia dintre noi, la capitolul Produse personalizate de înaltă clasă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu