Presa liberă a fost dintotdeauna duşmanul de moarte al mafioţilor neocomunişti din PSD

marți, noiembrie 5, 2019 9:50

Bestii PSDDacă în precapitalismul occidental mafioţii eliminau ziariştii la propriu, aceştia fiind, de regulă, împuşcaţi cu sânge rece, în stradă, dacă îndrăzneau să divulge afacerile Mafiei (după ce, în prealabil, era încercată cumpărarea lor), în România, mafioţii neocomunişti din PSD, în cei 30 de ani de “capitalism original”, marca Ion Iliescu – KGB, şi-au cumpărat, cu bani furaţi, tăcerea ziariştilor sau, în cazul celor puţini, care nu puteau fi cumpăraţi, s-a mers pe eliminarea lor, nu fizică, ci profesională, adică erau îndepărtaţi în principal de pârghiile care le-ar fi putut asigura o oarece libertate de opinie.

Minciuna este sufletul nepieritor al comunismului, spunea un filozof polonez, aşa încât adevărul a fost, este şi va fi duşmanul de moarte al neocomuniştilor mafioţi grupaţi în gaşca infracţională cu acronimul PSD. Aşa era şi în 2004, cu PSD la putere, după cum aflăm din materialul de mai jos.

Şeuleanu şi-a dat o palmă peste fruncea ţării

Dacă în restul aspectelor e considerat fruncea ţării, în ce priveşte Radioul public, Banatul este talpa pe care Dragoş Şeuleanu (pe atunci şeful Radioului public, numit de PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.) mai frige câte-un pulan când postul păşeşte greşit. S-a întâmplat acum câteva zile (era ianuarie 2004 – n.m.), când directorul Radio Timişoara, Mihai Anghel, care şi-a ocupat postul prin concurs, a fost demis de preşedintele SRR (Societatea Română de Radio – n.m.) în urma unei promisiuni la vechi: “Las’, bă, că tot de rad io!”.

Şeuleanu a acţionat butonul balans şi, la semnalul următor primit de la PSD, l-a ras pe director şi a pedepsit întreaga staţie timişoreană. Postul a fost retrogradat de la statutul de regional la cel de teritorial, restrângându-i-se astfel aria de acoperire.

Pe de altă parte, acoperirea PSD-ului, serviciul naţional de telefonie pe fir scurt, a fost lărgită prin transformarea Radioului Reşiţa în post regional. Răsplătindu-se astfel profesionalismul directorului reşiţean, Doru Dinu Glăvan, care ştie că antena radio se poziţionează după cum hotărăşte partidul să bată vântul prin eter.

Reţeta PSD pentru anihilat un ziarist

Vă arătăm cum poate fi transformat un ziarist de frunte într-un infractor, atunci când incomodează prea tare. După 14 ani de gazetărie (Expres, Europa Liberă, TVR Timişoara – 6 ani directorat), 10 ani de profesorat la UVT (Universitatea de Vest din Timişoara – n.m.), mai multe cărţi de specialitate, un festival TV Televest (oprit la a 7-a ediţie), în câteva luni toate acestea au fost anulate şi Brânduşa Armanca a fost transformată în infractorul nr. 1.

În urma investigaţiilor am aflat că toată această transformare şi eliminare a avut loc după planurile din laboratoarele PSD.

Pentru edificare, iată, în rezumat, cum s-a produs lichidarea:

  • august 2003 – printr-o anonimă trimisă la TVR Timişoara cu o zi înainte de susţinere, Brânduşa Armanca a fost oprită să-şi susţină doctoratul la UVT;
  • octombrie 2003 – desfacere contract de muncă la UVT pe motivul că nu şi-a susţinut doctoratul;
  • septembrie-octombrie 2003 – 3 sancţiuni la TVR Timişoara: una pentru absenţe inventate (anulată în instanţă), două pentru că a făcut publice “opinii negative” referitoare la TVR (aflate pe rol);
  • decembrie 2003 – a fost agresată de directorul TVR Timişoara;
  • ianuarie 2004 – i s-a desfăcut contractul de muncă la TVR Timişoara pentru că s-a făcut publică agresiunea pe freeex, la radio şi în presa scrisă.

Iată cum poţi transforma, în câteva luni, o voce incomodă într-un şomer numai pentru că “băieţii” (din PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.) nu mai suportă libertatea de expresie! (“Academia Caţavencu”, nr. 632/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu