Prostia, ticalosia, ignoranta si ura specifice mafiei PSD-iste domina si cancelariile scolilor din Romania

luni, octombrie 9, 2017 16:18
Posted in category Educatie, Locale

PSD, ciuma rosieDomnul Trandafir a murit demult în Românica. Locul lui la catedră l-au luat foşti ingineri de la colhoz sau din întreprinderile comuniste, cei care, vorba aceea, nu puteau rămâne fără “servici”. Reconversia profesională în domenii de activitate apropiate meseriei lor fiindu-le străină. Aşadar şi prin urmare, în şcolile de la ţară ajung să predea cei care au relaţii pe la Primării şi Inspectorate Şcolare, cei care n-ar intra la niciun concurs de selecţie serios, în care ar conta cu adevărat valoarea profesională, intelectuală în cazul celor din învăţământ. Nu-i de mirare că ajung să conducă România tot felul de personaje care nu au o minimă educaţie, n-au învăţat în şcoală să nu fie corupţi, să nu fure, să nu mintă şi, evident, să nu stâlcească limba română. Sunt comvins că aceste realităţi nu interesează niciun micrometru electoratul asistat social al mafiei PSD-iste, cei care trăiesc în lumea lor mizeră, plină de ură, răutate, ignoranţă şi întuneric. Iar o parte din aceste deprinderi nu s-au corectat la şcoală, locul unde, repet, ajung toţi neaveniţii, toate nulităţile intelectuale care au relaţii. Şi ca să nu spuneţi că teoretizez prea mult am şi câteva exemple.

Nordul Moldovei, şcoală din mediul rural, localitate cu primar, nici nu se putea altfel, PSD-ist. Director: soţia respectivului primar. Discuţie amiabilă de Ziua Educaţiei (5 octombrie). Îmi povesteşte stimabila doamnă despre un personaj din comuna vecină, care, culmea, atacă PSD-ul pe Facebook şi în presa locală, deşi “era odată beat mort, în şanţ, făcuse pe el, şi acest individ combate şi combate”. După logica acestei cucoane, dacă odată te-ai îmbătat şi chiar ai făcut pe tine, nu mai ai dreptul să-l critici pe Dragnea şi camarila lui de hoţi şi mafioţi, ci trebuie să-i laşi pe respectivii să fure liniştiţi în Românica. Şi această persoană, care ar interzice dreptul la opinie pentru cei cu “păcate”, este director de şcoală. Dacă ar fi să acceptăm logica doamnei profesoare de limba şi literatura română, anume că doar unii au dreptul la opinie, ar însemna că nici asistatul social nu ar trebui să aibă drept de vot deoarece este într-o poziţie umilitoare, aceea de pomanagiu al bugetului de stat. Tot pe această logică, nici puşcăriaşii cu suspendare n-ar trebui să ocupe vreo funcţie, fiind mult mai grav să furi din banii ţări decât să-ţi bei proprii bănuţi. Şi ar mai fi ceva: respectivul dacă a greşit şi a băut până a ajuns în şanţ, acest fapt l-a afectat doar pe el şi familia lui, în timp ce hoţiile mafiotului Dragnea ne afectează pe toţi.

Aceeaşi suavă admiratoare de mafioţi PSD-işti se întreba prin 2017 (îmi scapă perioada) ce caută Mircea Cărtărescu, cel mai cunoscut scriitor român al momentului, în Piaţa Victoriei, să deranjeze mafia PSD-istă din activităţile obişnuite: ordonanţe penale, legi pentru infractori, pensii speciale etc. După creierul acestei doamne, în Piaţa Victoriei ajung tot felul de “rataţi”, care nu au alte preocupări. Realizaţi în ce mocirlă intelectuală se zbate şcoala românească din mediul rural. De aceea cătunele României sunt roşii: din cauza prostiei aşa-zisei elite intelectuale, cu nimic mai presus decât ultimul căruţaş beţiv sau ultimul tractorist cu 8 clase la bază.

Dacă mai punem la socoteală că, în aceeaşi şcoală, o altă doamnă profesoară, tot de limba şi literatura română, spune cu nonşalanţă “să copie” (corect “să copieze”) şi că profesorul de educaţie tehnologică nu are habar despre componentele unui calculator, deşi sunt lecţii la clasă cu acest subiect, avem imaginea reală a faptului că Liviu Pop a făcut pui în multe şcoli din Românica, acolo unde se pregătesc viitorii politicieni penali sau viitorul electorat imbecil al PSD-ului.

Şi partea cea mai dureroasă este că prostia, ticăloşia, ignoranţa nu contează defel, contează doar să fii în gaşca potrivită. De preferinţă, să fii cu ciuma roşie. Niciun profesor din şcoala respectivă nu a condamnat ordonanţele penale ale mafiotului Liviu Dragnea, ci dimpotrivă hoţii din PSD sunt adulaţi, apreciaţi, toleraţi, scuzaţi etc. România nu mai are elite. În România, olimpicii emigrează, iar analfabeţii guvernează şi ajung la catedre pentru a contribui la menţinerea României într-o veşnică incultură şi prostie, plus obiceiuri tribale şi de Ev Mediu întunecat.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu