Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei

miercuri, iunie 8, 2016 17:15
Posted in category Educatie

PSDÎn 2009, țoapa PSD-ista Ecaterina Andronescu demolează învățământul românesc (ce a mai rămas din el) eliminând orice barem legat de nota minimă la intrarea în liceu

Era o vreme în care, pentru a intra la liceu, un absolvent al clasei a VIII-a trebuia să obțină minim nota 5 la fiecare probă de la Evaluarea Națională. PeSeDeii au eliminat această prevedere, probabil din următorul motiv: cu cât sunt mai idioți votanții cu atât mai mult PSD-ul are parte de voturi.

Pe cei din PSD îi doare-n fund de această țară. Dovada? Au demolat învățământul, singurul remediu pentru a avea o țară ca afară. Cohortele de corupți și mafioti PSD-iști s-au format încă din școală acolo unde s-au fraudat la greu examenele de final de ciclu școlar, până la introducerea camerelor de supraveghere. Chiar și în prezența camerelor se produc fraude masive. Cum? Întrebați-i pe mafioții din PSD ajunși directori de școli. Ei știu foarte bine cum se “rezolvă” problema notelor mari.

Cu mafia PSD-istă la guvernare, România va rămâne o țară mai apropiată de țările inapoiate ale lumii, de genul fostelor republici ale fostei URSS (mai puțin țările baltice, aflate clar deasupra României), decât de țările Occidentului civilizat. Cu atâtia cretini care votează PSD-ul plin de hoți și mafioți, nu poate fi altfel.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei”

 1. Romania, tara de lumea a treia, depasita si de tarile africane. Multumim PSD! | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2016 at 9:51

  […] Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei […]

 2. Efectul toxic al Ecaterinei Andronescu asupra invatamantului romanesc nu are egal in istorie | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 9th, 2016 at 16:38

  […] Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei […]

 3. Cum îşi ţinea Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, părinţii care au dat-o la şcoală | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 29th, 2019 at 17:23

  […] Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei […]

 4. Prostia, ticalosia, ignoranta si ura specifice mafiei PSD-iste domina si cancelariile scolilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 12:11

  […] Intrarea cu 1 la liceu, crima PeSeDeilor impotriva Romaniei […]

Adauga un comentariu