Pentru jegurile ce votează PSD-ul, educaţia şi moralitatea unui individ nu contează

joi, noiembrie 17, 2016 21:34

PSDInfernul din zonele dominate de jegurile ce votează mafia PSD

Locuiesc de 27 de ani într-o zonă roșie, dominată de prostie și incultură. Trăiesc în mijlocul unor indivizi pentru care educația și moralitatea nu au nicio valoare. Aceste jeguri se șterg la cur cu nivelul intelectual al unui individ. Emil Constantinescu era efectiv urât de gunoaiele ce votează de 27 de ani mafioții care i-au lăsat în izmene, oferindu-le, ca la ultimii cretini de pe Terra, în schimbul votului, de fapt pașaportului pentru furt, o găleată din plastic. În schimb, aceste brute needucate au si azi o simpatie deosebită față de criminalul Ilici Iliescu, acest KGB-ist care a nenorocit această țară. După ce l-au jnjurat 4 ani pe Constantinescu, a urmat perioada sistemului ticăloșit în care infractorul Nastase Adrian și gașca sa de mafioti au furat miliarde de euro, din privatizări dubioase, precum Petrom sau Sidex. Pentru gunoaiele ce votează PSD-ul, nu a contat deloc jaful PSD-ist din perioada 2000 – 2004.

Electoratul mafiei PSD-iste: frustrați, proști, răi

Ironia strigatoare la cer a afiselor electorale PSD-iste, acelea cu România care face și drege, este urmatoarea: turma de imbecili care votează PSD-ul n-are nicio informație despre această țară, despre trecutul ei, despre prezentul ei. Toata (in)cultura gloatei care menține mafiotii la furat de 27 de ani se bazează pe câteva tâmpenii precum: comunisimul, cel mai criminal sistem de pe Terra, a fost bun, Ceausescu a făcut numai bine, Iliescu a fost cel mai bun președinte etc. Oricine încearcă să nege aceste tâmpenii cât casa este înjurat, scuipat, cu imaginea terfelită.

Scolile de țară sunt populate de lingai ai mafiei PSD-iste

S-ar putea crede că doar cei cu puțină școală votează mafioții PSD-iști. Greșit. Ei sunt votați și de așa-zisa elită intelectuală de la țară, de fapt o masă amorfă cu țoape și țopârlani, la care cultura este zero, iar studiul de zi cu zi este absent. Obligați să trăiască în mijlocul unor indivizi imorali și abrutizați, grobieni și inculți, funcționarii mai cu școală din mediul rural nu se deosebesc foarte mult de tractoriștii inculți și bețivani, de căruțașii cu 7 clase și cu scuipatul la purtător. De aici rezultă regimentele de corupți și votanți PSD-isti din viitor.

Școala de azi, pepiniera mafiei PSD-iste de mâine

Credeți că în școlile de la țară se știe ceva despre democrație, stat de drept sau alte asemenea? Nu. Sunt tâmpenii inclusiv pentru cei cu limba în fundul lui Ceaușescu, care, cică, fac educație pentru viitor. Credeți că în școlile de la țară se știe ceva despre reîntregirea României produsă în anul 1918? Nu. Pentru majoritatea 1 Decembrie e doar o zi liberă, o zi în care nu se vine la școală. Și atât. Nimic altceva, inclusiv pentru tot felul de neaveniți ajunși întâmplător pe la catedrele țării, pe principiul PCR-ist (Pile Cunoștințe Relații). Se știe însă foarte bine că pușcăriasul Dragnea a promis salarii mai mari, în sistemul bugetar, doar FMI-ul are bani de dat cu împrumut (Puie Monta, de exemplu a împrumutat în 3 ani 13 miliarde de euro, pentru a da pomeni de tot felul).

Toată turma infracțională PSD-istă este creștină și optează pentru studiul religiei la școală

Culmea ridicolului la idiotii ce votează PSD-ul este următoarea: deși îi urăsc pe cei care gândesc altfel, pe cei care nu sunt roșii pe afară și pe dinăuntru, jegurile PSD-iste nu mișcă în fața bigotismului religios. Habar nu au despre doctrina creștină, nu știu nimic despre viața lui Hristos, nu știu nimic despre trăirea întru Hristos, dar se declară creștini și, implicit, fani a clerului ortodox, infracțional și corupt până-n măduva oaselor. Cred sincer că dacă Hristos ar veni într-o zonă PSD-istă și ar condamna hoțiile PSD-iștilor, ar fi scuipat și poate mai mult decât atât.

Votanții PSD-iștilor țin România în sărăcie și înapoiere economică de 27 de ani

Pe canaliile și jigodiile ce votează PSD-ul nu-i interesează faptul că cei de la vârful PSD-ului sunt niște mafioți. Nu-i interesează că cei de la vârful PSD-ului au acumulat averi imense prin furturi din banii țării. Așa cum nu-i interesează cinstea și corectitudinea celor din jur. Sunt niște brute care nu țin cont de nimic. Rămân la părerea că România nu are un viitor comparabil cu al Poloniei, de exemplu, atât vreme cât turma de imbecili ce votează PSD-ul ajunge la un 40% de coșmar. Dacă idioții ce votează PSD-ul ar fi în procent de 5%, maxim 10%, nu era o problemă. Așa însă România va rămâne în continuare fără șosele, cu viermi în spitale, cu mafioți în Parlament etc.

Doar o revoluție sau un război civil ar elibera România din țigăneala și hoția în care se zbate de 27 de ani. Jeguri ce votați PSD-ul, sunteți cea mai mare pacoste pentru această țară. Pentru câțiva arginți, vindeți această bucată de pământ, stropită cu sângele milioanelor de români căzuți în războaie și bătălii, mafioților PSD-iști, pentru o găleată roșie și iluzia ca voi contați pentru mafioții ce au furat tot în România. Mi-e milă de voi, mi-e scârbă de voi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Pentru jegurile ce votează PSD-ul, educaţia şi moralitatea unui individ nu contează”

 1. Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 19th, 2016 at 19:21

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

 2. Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 11:40

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

 3. PSD ne lasa fara paduri | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 2nd, 2016 at 12:06

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

 4. PSD este finantat de Soros | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2016 at 19:46

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

 5. Boureanu este arestat doua luni pentru ca a lovit un politist, jegul Palada este liber, desi a lovit un senator roman ales de oameni | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2017 at 20:43

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

 6. Batausul Palada, omul lui Puie Monta, finantat de Soros, sobolanul rosu ce are pumn dar n-are creier | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2017 at 22:05

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

 7. Prostia, ticalosia, ignoranta si ura specifice mafiei PSD-iste domina si cancelariile scolilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2019 at 17:00

  […] Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza […]

Adauga un comentariu