De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia

duminică, ianuarie 13, 2013 21:52
Posted in category Justitie, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Pe la începutul anilor ’90, atunci când se plictiseau între două mineriade, țiganul Ilici Iliescu și evreul Petre Roman, au hotărât, fără nici un motiv științific, să schimbe denumirea ‘țigan’ (denumire folosită în toată lumea) cu cea de ‘rom’. Și acesta a fost doar începutul. La fel ca evreii din perioada interbelică, care au acaparat cam tot ce era de acaparat, țiganii de azi au făcut la fel: fac legea în marile orașe prin grupările mafiote țigănești, au acaparat televiziunile, de la emisiunile de știri (negative) și până la seriale cu țigani, s-au infiltrat în mafia imobiliară, s-au unit pentru a sfida legile țării etc. Orice adevăr despre faptele țiganilor este imediat taxat drept ‘rasism’.

Adică în România de azi poți lăuda regimul criminal bolșevic, poți arbora steaguri comuniste și îndemna populația la crime în numele doctrinei comuniste, dar nu poți mișca un deget atunci când vine vorba să condamni crimele, violurile, furturile, cerșetoria, poluarea, devastarea țării de către țigani. Nu, dragi rromâni, nu se poate încerca nimic în această țară pentru a reduce răul imens făcut de țigani României. Argumentul? Știrea de mai jos, în care se povestește ce vigilente sunt autoritățile atunci când vine vorba să-i apere pe țigani. Autorități plătite, totuși, de ‘fraierii’ de români care muncesc pe rupte ca țiganii să aibă ce fura. Unde ești tu, Corneliu Zelea Codreanu?

Dosar penal pentru rasism împotriva romilor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a deschis un dosar penal pentru rasism, după ce o asociație naționalistă din Timișoara a anunțat că le va oferi câte 300 de lei femeilor rome care demonstrează că s-au sterilizat.

În urmă cu câteva zile, membrii asociației „Naţionaliştii Autonomi din Timişoara” au postat pe blogul propriu un anunț prin care se angajau să ofere „o sumă de bani fiecărei femei de etnie romă din zona Banatului, care prezenta un act medical din care să rezulte că s-a supus voluntar unei operații de sterilizare efectuată în anul 2013”, relatează Agerpres.

„Dacă nu-și pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povară a societății românești, noi le oferim GARANTAT 300 de lei pentru operația de sterilizare voluntară efectuată în anul 2013”, menționa textul de pe site-ul asociației.

Potrivit stirileprotv.ro, inițiatorul acestei campanii este un om de afaceri, membru al asociației „Naționaliștii Autonomi din Timișoara”, care este totodată și sponsor al organizației. El susține că a inițiat acest demers după ce fiul său a fost bătut pe stradă de persoane de etnie romă, iar autoritățile nu au găsit niciun vinovat.

În România, legea interzice organizaţiile şi simbolurile fasciste, rasiste sau xenofobe, precum şi promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii. Constituirea unei organizaţii cu caracter fascist, rasist sau xenofob se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.

În urma acțiunilor organizației „Naţionaliştii Autonomi din Timişoara”, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara a fost constituită o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de promovare în public a ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

De ce Ungaria nu-i România și nimeni nu-i alintă pe unguri cu ‘dulcele’ apelativ de ‘țigani’

Miting anti-ţigani în Ungaria: “Veţi muri aici!”

In Ungaria a avut loc un mars impotriva ţiganilor, organizat de circa 1.000 de neo-nazisti care au strigat “Veti muri aici”, atunci cand s-au oprit in fata caselor despre care credeau ca sunt locuite de rromi, aruncand cu sticle cu apa si cu pietre, pentru a-si sustine punctul de vedere.

Pe 5 august, satul Devecser, din vestul tarii, cu putin mai mult de 5.000 de locuitori, a fost invadat de neo-nazisti, relateaza The Economist.

Liderii grupurilor care au marsaluit il includ pe Gabor Ferenczi, membru al Jobbik, un partid de extrema dreapta care a castigat 16 la suta dintre voturile exprimate la alegerile din 2010. Partidul, care nu este totusi strain de asemenea manifestatii, s-a delimitat anterior de anumite grupuri neo-naziste.

De data aceasta, insa, Zsolt Tyirityan, un conducator al Armatei Proscrisilor, a stat in fata bisericii din sat, manifestand pentru razboi rasial si pentru nevoia de “a extermina rromii din viata publica”.

Primarul localitatii, membru al partidului de guvernamant Fidesz, a spus ca nu a putut impiedica adunarea, despre care a crezut initial ca este un mars pasnic. El a spus ca cei 200 de politisti locali nu erau antrenati sau echipati pentru a face fata multimii fioroase de neo-nazisti.

Fidesz, care a pierdut alegatori in favoarea Jobbik, a recunoscut ca sunt putini electori care sunt de partea rromilor. Totodata, partidul a incercat sa se delimiteze si nu vrea sa creeze o bariera in fata alegatorilor Jobbik, care ar putea fi tentati sa se intoarca spre Fidesz.

In plus, o postare de un site de propaganda a extremei dreapta a cerut “maghiarilor adevarati” sa vina in ajutorul compatriotilor care se confrunta cu opresiune din partea rromilor.

“Problema este ca minoritatea nu accepta legile majoritatii. Ma tem ca va deveni un razboi civil”, a declarat Akos Nemeth, avocat al partii maghiare.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia”

 1. Antenele securistului Voiculescu țiganizează România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 16:08

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 2. Tiganizarea Romaniei inca mai poate fi oprita sau macar diminuata | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2015 at 19:18

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 3. USL, frăția țiganilor cu ciobanii | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:26

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 4. Efectul Ilici KGB Iliescu: țiganii sunt ‘români’ și sperie Europa civilizată | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:32

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 5. Protestele din 2012, regizate și plătite de USL | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 18:36

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 6. USLamist, 500 de contracte cu statul | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 18:45

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 7. Creșterea prețurilor, cadoul USL pentru România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 18:49

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 8. Bogdan Murgescu: România și Europa | A șaptea dimensiune says:

  iulie 9th, 2016 at 14:54

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

 9. Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2016 at 14:29

  […] De 23 de ani se pun bazele viitoarei Rromânia […]

Adauga un comentariu