PSD = ciuma roşie = mafia formează cel mai hoţ segment de populaţie din Europa

sâmbătă, iulie 20, 2019 13:58

PSD versus RezistLa PSD, toată lumea fură, neagă şi-i acuză pe alţii de “amestec în treburile interne” (abureală preluată de la dictatorul de a înfometat şi izolat România de lumea civilizată, Nicolae Ceauşescu pe numele lui de fost puşcăriaş aflat în evidenţele Poliţiei statului român din perioada interbelică).

Dacă sunt acuzaţi că fură – şi au furat tot în România -, PizDişTii de la umbra celor trei trandafiri vin cu texte de doi bani de genul “toţi fură”. Mai mult, liderii grupării infracţionale cu acronimul PSD, când sunt prinşi, invariabil nu recunosc nimic. În mintea lor puţină, a-ţi recunoaşte vina, şi eventual a te îndrepta, este o mare tâmpenie. Doar proştii sunt capabili să-şi recunoască greşelile. Şi mai mult, ca orice larve care trăiesc din munca altora, PizDişTii îi consideră proşti (sau, în cel mai bun caz, naivi) pe cei care n-au reuşit să fure, să acumuleze averi intrând în politica de rahat din România.

Nu-l auzi pe unul din PSD = ciuma roşie = mafia să spună ceva de genul: “Da, dom’le, am furat/am plagiat/am …, recunosc şi promit să nu mai fac. Cer iertare celor care au avut de suferit de pe urma hoţiilor mele. Am încredere în justiţia românească şi promit, dacă voi fi iertat de justiţie, să dau toţi banii furaţi înapoi, chiar cu dobândă.”

Un lucru este cert: PizDişTii nu au onestitate şi onoare. Nişte curve ordinare (să mă ierte fetele de centură, pentru o asemenea comparaţie; o prostituată îşi merită banii, dar curvele din politică merită doar puşcăria sau glonţul) precum politicienii hoţi nu au niciun reper moral, ca să nu mai vorbim respectul faţă de legile votate chiar de ei, mafioţii din politică.

De câte ori justiţia încearcă, timid, să demonstreze hoţiile jegurilor din politică, aceştia se dau victime, pozează în mieluşei inocenţi cărora le-au răsărit, din senin, nişte milioane de euro în conturi. Asta îmi aminteşte de o întâmplare citită mai demult, mai exact un fapt real despre un cuplu, soţ şi soţie. Soţia, alarmată de faptul că era 3 noaptea/dimineaţa şi soţul n-a ajuns acasă, îl caută la birou şi-l găseşte cu o domnişoară care-i masa penisul cu buzele. El, prins asupra flagrantului, se uită mirat în jos la tipă şi are o replică genială: “hău, ce-i cu asta aici?!”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “PSD = ciuma roşie = mafia formează cel mai hoţ segment de populaţie din Europa”

  1. După 1989, prin transformarea Partidului Comunist Român (PCR) în Partidul Social Democrat (PSD), a început ofensiva graşilor | A șaptea dimensiune says:

    august 24th, 2019 at 14:34

    […] PSD = ciuma roşie = mafia formează cel mai hoţ segment de populaţie din Europa […]

Adauga un comentariu