România nu are spitale, dar are biserici! Prin urmare, nu vă mai plângeţi că muriţi: faceţi o bucurie popilor, că doar de-aia s-au luptat să vă facă biserici!

marți, aprilie 14, 2020 9:12
Posted in category Mass-media

PSD = ciuma rosieSportul naţional în România după 1989: construcţia de biserici (dă-le-n colo de şosele, spitale şi şcoli)

Şi la Iaşi (era în 2004 – n.m.), ca peste tot în ţara asta uitată de Dumnezeu într-un colţ, pe etajeră, biserica ortodoxă ridică peste zi lăcaşuri visate de popi după emisiunile TV de noapte.

Avem exemplul unei biserici înghesuite în complexul studenţesc “Tudor Vladimirescu” din Iaşi, între căminele T4, T5 şi o statuie exhibiţionistă care s-a găsit să îmbrace costumul de paranghelie al lui Adam tocmai în zona unde plănuiau popii să aşeze pronausul.

Un student cazat într-unul dintre cămine ne-a spus că a face acolo biserică e similar cu a o face pe Eva, dintr-o coastă de dinamovist, în mijlocul galeriei Rapidului.

Altfel spus, nu-i vedem cu ochi buni (de ochi mesianici nu are sens să mai vorbim) pe popii care se vor aventura să tragă clopotele în zori, la o juma’ de oră după închiderea discotecilor din vecini, nici dacă-l vor coopta pe DJ Bobo în corul bisericesc. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu