Barbaria creştin-ortodoxă de Sărbători

joi, ianuarie 9, 2020 17:17
Posted in category Mass-media

Religia BORPerioada aşa-ziselor sărbători de iarnă oferă unui observator neutru, neimplicat în fenomenul religios, imaginea de coşmar a ceea ce înţelege barbarul creştin-ortodox, mai ales din anumite zone ale României, prin (ne)cinstirea zilei de naştere a Mântuitorului şi a altor momente legate de aceasta.

După umila mea părere, maxim 5% dintre ortodocşi se înalţă spiritual în perioada Crăciunului şi meditează adânc la importanţa momentului. Pentru 95% dintre ortocşi lu’ Peşte, sărbătorile de iarnă înseamnă:

  • Să-ţi ucidă auzul cu petardele, folosite în general de cocalari manelizaţi, mulţi dintre ei complet analfabeţi sau analfabeţi funcţionali (de altfel, România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la procentul analfabeţilor funcţionali dintre elevii de liceu). Citeam pe la mijlocul lui decembrie că folosirea petardelor este interzisă în România. Cum dracu’ atunci toţi cocalarii au petarde?! Răspunsul, probabil, e dat de corupţia din rândul autorităţilor, cele care închid ochii, în schimbul unei şpăgi, atunci când sunt de controlat jegurile care comercializează aşa ceva.
  • Să se auto-multileze cu petrade sau să distrugă bunuri ale ţării. Tot cocalarii analfabeţi, cu mintea lor lipsă, mai ales prin Moldova, în lipsa unor preocupări cu adevărat importante (ce să citaescă jegul o carte să se cultive?!), ajung să-şi bage petarde în gură (cât de cretin trebuie să fii să faci aşa ceva?), să distrugă coşuri de gunoi prin oraşe folosind aceleaşi petarde criminale, să terorizeze oameni în vârstă, oameni bolnavi, care au nevoie de linişte, cu asemenea barbarii prilejuite de sărbătorile ortodoxe, cică creştine (hăăăă, hăăăă, hăăăă).
  • Să mutileze animale. Legea prevede că în România, cică, mutilarea şi uciderea animalelor poate aduce amendă sau puşcărie. Oare? Chiar crede cineva că în statul mafioto-ortodox România, unde PSD = ciuma roşie = mafia a dat legi pentru protejarea criminalilor, violatorilor, corupţilor etc., mutilarea sau uciderea unui căţel, de rebuturi educaţionale şi umane ce merită un glonţ în cap, va aduce acestor nenorociţi puşcăria sau amenda pe care o merită? Hai să fim serioşi! Nu vor păţi nimic.
  • Să înfulece până crapă şi să bea alcool până ajunge în comă alcoolică. Asta înţelege creştinul-ortodox prin marcarea zilei de naştere a Mântuitorului. Îndemnaţi de îmbuibaţi de popi să ţină post alimentar (faptul că postul alimentar, conform Bibliei, nu are nicio valoarea dacă nu te schimbi spiritual nu are nicio importanţă în barbaria creştin-ortodoxă din România), cretinii-ortodocşi scapă la carne, ouă, lapte de Crăciun şi bagă-n ei până ajung la Urgenţe. Evident, nu este uitat alcoolul, tovarăşul de nădejde al ortodoxului care, după câteva pahare, este capabil de orice: de la mutilarea unor animale şi până la crime, violuri etc., evident toate acestea în spiritul sărbătorilor de iarnă.
  • Să practice obiceiuri barbare, de care s-ar ruşina şi triburile din urmă cu mii de ani. În judeţul Iaşi, de exemplu, (tot Moldova este cu prostia şi cre(ş)tinismul), prin nu-ştiu-ce localitate uitată de educaţie şi moralitate, triburile de analfabeţi îşi dau cu bâtele în cap unii la alţii, ajungându-se chiar la omor. Cică aşa-i tradiţia! Băgă-mi-aş picioarele în tradiţiile voastre cre(ş)tin-ortodoxe! În urmă cu două zile, la Radio Europa FM era prezentată ştirea despre nişte lepădături din Dâmboviţa (or fi ţigani?) care-şi bat caii şi-i chinuie ca să le meargă bine tot anul. Asta fiind tot o tradiţie! La ăştia cu un glonţ în cap le-ar merge bine o veşnicie, nu doar în anul 2020, plus că ar scăpa ţara de nişte lepre capabile să facă rău şi oamenilor, nu numai animalelor.
  • Să stea la cozi imense în trafic sau la cumpărături. N-am să înţeleg niciodată cât cocalar poţi fi pentru a sta ore întregi în trafic în ideea să fii alte ore la munte, acolo unde aglomeraţia te va ucide. Sau să mergi la cumpărături exact în ajunul sărbătorilor, deşi ştii foarte bine ce te aşteaptă.

Cam aşa arată sărbătorile de iarnă în România ţiganizată şi manelizată. Una dintre cauzele acestei stări de lucruri o reprezintă televiziunile Mafiei (Antenele şi România TV), cele mai nocive instrumente de imbecilizare şi prostire a populaţiei. În fiecare an, la sfârşit de decembrie, televiziunile mafiei, ignorând total semnificaţia reală a Crăciunului, prezintă doar ţigani, cocalari, piţipoance, abrutizaţi, grobieni etc., plus maimuţăreli cu Dan Negru şi alţi ţiganizaţi, care dau o dimensiune de-a dreptul grotescă momentului 25 decembrie şi momentelor următoare.

Barbaria creştin-ortodoxă de sărbători înseamnă, pentru mine, cel mai horror moment al anului. Creat şi întreţinut de cea mai mare mafie a României: Biserica Creştin-Ortodoxă (BOR). Finanţată de credulii care, după ce ucid animale cu petarde, pupă două icoane, marchează banul la popă şi dorm liniştiţi, având certitudinea că raiul ortodox îl aşteaptă. Astfel de jigodii sunt produsul sută la sută al imbecilizării a două vuvuzele mafiote: Mafia TV (Antenele şi România TV) şi BOR. O Românie făra aceste două organizaţii criminale ar fi o Românie în care sfârşitul lunii decembrie ar deveni ceva mai suportabil, poate chiar plăcut.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu