România, Raiul baronilor PSD-işti, hoţi, mafioţi, interlopi, puşcăriaşi (I)

vineri, mai 5, 2023 7:17

Miting anti-PSDDespre România aia încremenită în Evul Mediu întunecat, perioadă după care plâng (gân)dacii liberi şi ortodocşii verzi, dar negri la suflet.

Despre România aia din afara Uniunii Europene, pata neagră pe harta Europei, împărţită în regiuni feudale, controlate de baronii PSD, majoritatea dintre ei interlopi în toată regula.

Despre România aia, murdară şi tribală, fără acces la informaţie, în care orice membru al clanului interlop cu acronimul PSD se simţea ca-n Rai.

Despre România aia de sub cizma foştilor securişti criminali şi foştilor comunişti criminali, deveniţi peste noapte mari „democraţi”, amatori de averi capitaliste obţinute prin metode comuniste (prin corupţie, în principal).

Câteva ştiri din 2004, despre România amintită mai sus.

Furat murdar, coane Fănică!

Frankfurter Allgemeine Zeitung a publicat într-un număr de săptămâna trecută (în noiembrie 2004 – n.m.) un material intitulat „O elită de bandiţi blochează dezvoltarea unei economii de piaţă în sudul şi estul României”. Din păcate, la sate, ţăranii români apucă destul de rar să citească ediţiile online ale lui New York Times, Washington Post sau Herald Tribune la calculatoarele Pentium 4 din Internet-Lapte-urile căminului comunal sau la laptop-urile cu mămăligă personale din bătătură. Singura ediţie care ajunge la portalul cu uluci al lui Badea Vasile şi nea Gheorghe este publicaţia bandiţilor ălora din articolul nemţilor intitulată „Franc-furt Allegemămâine Zau-te-tung!”.

Casa-i românul

Pe la sfârşitul unui jurnal de ştiri am aflat că şi în România, ţara noastră de jaf PSD-ist, au apărut aşa-zisele „case inteligente”. Un computer de control reglează lumina, căldura etc., la nevoie trage storurile şi deschide ferestrele, face una-alta – toate „în timp ce gospodina se relaxează la televizor sau îşi face manichiura”. Deoarece taman asta a fost formularea din material, nicidecum „în timp ce gospodina citeşte, încercând să-şi ridice cât mai mult nivelul intelectual”, bănuim că respectiva casă inteligentă mai face şi altele: duce gunoiul, bârfeşte cu vecina de alături, dă manelele la maximum şi scutură carpetele pluşate în balconul de mai jos, iar seara ia o bătaie de la soţ în loc de sex.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu