Şi totuşi există Digsby

vineri, aprilie 20, 2012 13:03
Posted in category IT

DigsbyDacă doriţi să aveţi o aplicaţie care pune la un loc toate conturile de mess, mail şi reţele sociale, Digsby este soluţia. Desigur, ştirea este mai veche, dar merită reamintită.

Se descarcă aplicaţia de la link-ul anterior, se instalează şi se adaugă conturi. Ce putem adăuga? La mess: AIM, Windows Live Messenger (MSN), Yahoo! Messenger, Google Talk, MySpace IM, Facebook Chat, ICQ, Jabber; la e-mail: Gmail, Hotmail, Yahoo! Mail, AOL/AIM mail, IMAP, POP; reţele sociale: facebook, MySpace, twitter, LinkedIn. Odată adăugate, toate conturile devin accesibile via Digsby.

Interfaţa e niţel mai săracă decât aia tipică aplicaţiilor originale, dar e cea ce trebuie pentru un individ grăbit şi ocupat. De exemplu, am apreciat că soft-ul ştie să pună în listă, la grămadă, toate contactele din conturi de Ymess diferite.

Şi-acum, avertismentele: nu vă grăbiţi cu click-urile. Digsby e mai pisălog ca o fată bătrână şi vă întreabă la fiecare add: ‘Vreţi să trimiteţi un mesaj de spam şi prietenilor?’. Da, e agasant. În plus, am descoperit că onorabilul e de-a dreptul măgar pe Twitter: adaugă automat contul firmei în lista de Following şi trimite tuturor un mesaj de tipul ‘I just changed my life using Digsby! Check it out!’. Dar astea sunt doar mici neajunsuri, uşor de uitat odată ce aveţi contul configurat complet. (Dan Darie, Academia Caţavencu)

Vedeti aici un tutorial mai amplu despre subiectul anterior.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Şi totuşi există Digsby”

  1. Cum traducem un text | A șaptea dimensiune says:

    august 16th, 2016 at 8:37

    […] Şi totuşi există Digsby […]

Adauga un comentariu