Sindicatele lu’ Peşte din învăţământ, vă interesează numai banii de salarii, devalorizaţi de inflaţie, şi nimic altceva?

sâmbătă, iunie 16, 2018 12:17
Posted in category Educatie

Sindicalisti din invatamantÎn Republica Bananieră Românica, aia în care tot soiul de analfabeţi, care nu reuşesc să înveţe câteva reguli elementare de scriere corectă în limba română, se declară mândri de jaful continuu practicat de ciuma roşie în România, ei bine, în cea mai coruptă ţară din UE sindicatele din învăţământ au organizat manifestatii de protest numai atunci când a fost vorba de bani, mai precis de salariile celor angajaţi în învăţământ, unii dintre ei extrem de inutili şi extrem de anacronici. Deşi educaţia din România produce pe bandă rulantă analfabeţi funcţionali, sindicatele lu ‘ Peşte n-au ieşit niciodată în stradă pentru nişte principii acolo, doar vorba aia suntem intelectuali, chiar dacă mulţi de la catedră gândesc şi acţionează ca ultimii tractorişti grobieni şi consumatori de alcool de proastă calitate.

Lideri de sindicate din învăţământ, care sunteţi mână în mână cu ciuma roşie, cea care v-a mituit cu bani furaţi de la fraierii care mai cred încă în valoarea învăţământului românesc, un învăţământ unde se face aceeaşi şcoală pentru spălat creiere ca pe vreme cizmarului prea târziu împuşcat, cea mai bună dovadă în acest sens fiind regimentele de tâmpiţi care votează hoţi şi corupţi, ori nu vin la vot, iar apoi se plâng precum ultimii imbecili că România nu le oferă nimic, de ce nu aţi organizat manifestări de protest atunci când:

 • se fraudau la greu examenele de final de ciclu, Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul, înainte de introducerea camerelor de supraveghere; nu-i aşa că vă durea fix în cur de chiulangii care promovau aceste examene pentru a ajunge astăzi în funcţii importante ale statului român unde fură de rup?
 • se intră la liceu cu orice notă, inclusiv 1 (unu) la cele două probe ale Evaluării Naţionale, adică ultimul retardat analfabet va fi viitor licean, deşi nu poate îndruga trei vorbe în limba română (“mândru că este român”) şi nu poate efectua operaţii elementare cu numere naturale (obişnuite); nu-i aşa că vă doare fix în cur, sindicaliştii lu’ Peşte din învăţământ, de calitatea educaţiei din liceele româneşti?
 • directorii de şcoli sunt numiţi pe criterii politice, într-un dispreţ total faţă de munca unor oameni, faţă de calităţile lor, ştiut fiind faptul că se înregimentează politic, de regulă, gunoaiele, ciumeţii incapabili să urce în ierarhia socială prin meritele proprii; nu-i aşa, lideri de sindicat din învăţământ, că vă doare fix în cur de asemenea nedreptăţi, doar voi vă luaţi partea de la ciuma roşie, iar restul, adică “fraierii”, pot să sufere, dă-i în mă-sa?
 • în anul şcolar 2017 – 2018, manualele şcolare pentru elevii clasei a V-a au ajuns în şcoli la două luni de la începerea cursurilor, iar Liviu Pop “Genunche” interzicea folosirea auxiliarelor şcolare, punând efectiv pe butuci procesul educativ din şcolile româneşti; nu-i aşa, ţoape şi topârlani, în procent de minim 60%, de la catedre, că v-a durut fix în cur de această tragedie a educaţiei româneşti, adică aproape două luni să nu ai niciun material la îndemână pentru a parcurge în mod eficient programa şcolară?
 • ciuma roşie continuă introducerea unor reguli aberante, în ce priveşte sistemul educativ din România, reguli menite să-i protejeze pe chiulangii şi pramatii, viitorii politcieni, dacă lucrurile merg în continuare aşa; ia-auziţi ce minţi criminale are imbecila Viorica Dăncilă angajate pe la Ministerul Educaţiei: cică nu ai voie să afişezi mediile generale la sfârşitul anului şcolar, nu cumva, ferească tovarăşul mafiot Dragnea, să-l “umileşti” pe chiulangiul clasei, cel care se va simţi ofensat fiind la coada listei; vă daţi seama unde s-a ajuns? ba mai mult, nu ai voie, la premiere, să spui nici măcar de premiile acordate (I, II, III), deoarece viitorul mafiot din politică se va simţi lezat de faptul că într-o clasă sunt şi copii care învaţă, care se pregătesc, care chiar cred în virtuţile educaţiei; de aceşti copii nu vă este milă, sindicaliştii lu’ Peşte din învăţământ, dacă înghiţiţi asemenea rahaturi inventate de minţile criminale ale mafioţilor roşii?
 • etc., etc., etc.

Ciumaţi roşii, la cât rău produc în România, trebuie adunaţi toţi într-un loc şi incendiaţi. Praful şi pulberea să se aleagă de asemenea gunoaie. Muriţi, jeguri ordinare, nu ucideţi tot ce este moral în această ţară!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Sindicatele lu’ Peşte din învăţământ, vă interesează numai banii de salarii, devalorizaţi de inflaţie, şi nimic altceva?”

 1. Despre manualul unic şi imbecil al guvernului analfabetei Dăncilă de Teleorman, năşit de borfaşul Liviu Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2018 at 16:56

  […] Sindicatele lu’ Peşte din învăţământ, vă interesează numai banii de salarii, devalorizaţi… […]

Adauga un comentariu