Cica doar educatia poate schimba o tara: in bine, Germania, in rau, Romania

joi, martie 1, 2018 18:13
Posted in category Educatie

EducatiaPCR-ul (Pile-Cunoştinţe-Relaţii) nu pare să deranjeze pe nimeni dintre cei de la catedră

  • Ciuma roşie numeşte directori pe criterii politice, ba mai mult, îi renumeşte pe cei care nu au participat la concursul pentru ocuparea posturile de directori şi directori adjuncţi sau au picat acest concurs, organizat de guvernul Cioloş, precum ultimii tolomaci. Din partea sindicatelor din învăţământ, a cadrelor didactice, ce ar trebui să fie un model de moralitate şi civism, nicio reacţie. Toată lumea acceptă aşa ceva, majoritatea cadavrelor didactice consideră anormalitatea drept normalitate.
  • Şi câteva exemple întâlnite de mine de-a lungul timpului. Românica, anii 2000, mocirlă morală şi materială din belşug: profesor de educaţie fizică ce venea la ore când avea chef (mai mult lipsea), un model negativ de incultură şi limbaj de tractorist semianalfabet, dar cu relaţii unde trebuie, ajunge director în România europeană. Precum ţoapa ignorantă şi tembelă Viorica-Vasilica Dăncilă, astăzi, sau Pop “Genunche”, ieri. Reacţia societăţii, formate, atenţie, nu din căruţaşi analfabeţi, ci din elita intelectuală a unei comunităţi (hăăă, hăăă, hăăăă), la aceasta enormitate, a fost ZERO. Nimic. Nicio reacţie.
  • Profesor de matematică tot cu pile şi relaţii unde trebuie. Vine la ore de curs mult după începerea orelor, pleacă înainte de sfârşitul orei de curs (oameni “gospodari”, au treburi mai importante decât punctualitatea germană), susţine teza la matematică ultima săptămână înainte de vacanţă, fapt intezis de normele legale şi morale, încheie medii cu puţine note, la toţi elevii, deşi sunt 4 ore de matematică pe săptămână şi ar fi normal ca fiecare elev să aibă măcar cinci note, ritmicitatea notării înseamnă o notă pusă în intervalul 15 septembrie – 22 decembrie (peste trei luni) şi alte trei note puse în intervalul 15 ianuarie – 2 februarie (în trei săptămâni, adică). Cine ar trebui să fie la curent cu toate aceste anormalităţi? Evident, directorul şcolii. Numai că respectivul face parte exact din gaşca penală a directorului şi, ştiţi cum se spune, corb la corb nu-şi scoate ochii. Dacă mai adăugăm că respectivul personaj este un pupincurist al bolşevicilor criminali, în particular al dictatorului Nicolae Ceauşescu, cizmarul care a izolat şi înfometat România (cred că astfel de personaje nu au ce căuta la catedră dacă vrem o Românie europeană, democratică şi civilizată), plus faptul că nu ştie limba română decât la nivel de bodegă infectă de cătun roşu, plus că a aterizat în învăţământ din ipostaza de subinginer sau inginer, adică fără studii de specialitate, avem imaginea completă a faptului că, încă mulţi ani de aici înainte, vor fi generaţii cu probleme de integrare în societatea anilor 2010, 2120, 2030, …, indivizi dezumanizaţi de măcelari care mai cred în “binele” comunismului criminal, pentru care şpaga, traficul de influenţă, PCR-ul (Pile-Cunoştinţe-Relaţii) reprezintă un mod de viaţă.

75% dintre bugetarii României sunt viermi roşii care duc mai departe societatea de căcat instaurată în decembrie 1989 de gaşca criminalului Ion Iliescu, prin ceea ce fac, prin ceea ce votează, prin ceea ce spun, dar mai ales prin ceea ce nu fac. Iar cea mai bună dovadă a acţiunilor criminale ale educatorilor roşii o reprezintă puşcăriile pline, ştiut fiind faptul că orice individ care ajunge la puşcărie reprezintă un eşec major al sistemului educaţional dintr-o ţară.

Sistemul bugetar trebuie redus la minim, privatizat tot, ca în SUA, şi vom avea ţara pe care ne-o dorim, o ţară cu spitale moderne, cu autostrăzi, cu şcoli dotate, dar mai ales cu cetăţeni educaţi, comparabili cu cetăţenii Vestului civilizat. Până atunci, să nu uităm că, în Românica, absenţa moralităţii începe cu cei de la catedră, pentru care corupţia aducătoare de sărăcie este o virtute, nu un păcat de moarte.

Bugetari, cu limba în fundul mafiotului Dragnea, vă obligaţi copiii şi elevii să-şi caute o viaţă mai bună în Occident, acolo unde, în şcoli, nu predau jeguri roşii ca voi.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cica doar educatia poate schimba o tara: in bine, Germania, in rau, Romania”

  1. Despre cei din tribul fostei profesoare de lucru manual, pe stil vechi, analfabeta Vasilica Viorica Dăncilă | A șaptea dimensiune says:

    mai 2nd, 2019 at 7:58

    […] Cica doar educatia poate schimba o tara: in bine, Germania, in rau, Romania […]

Adauga un comentariu