Smartphone-ul Moto G Pure de 160 USD, produs de Motorola, redefinește cuvântul „buget”

sâmbătă, octombrie 9, 2021 6:30
Posted in category IT

Moto G Pure
Există întotdeauna loc pentru un smartphone Motorola nou, la un preţ accesibil. Dar noul Moto G Pure este un dispozitiv cu raportul preţ/calitate de invidiat – costă doar 160 USD, dar oferă câteva caracteristici interesante. Și mai impresionant este că Motorola a făcut compromisurile potrivite pentru a se încadra în acest preț mic, făcând din Moto G Pure un dispozitiv cu adevărat convingător.

Să începem cu lucrurile bune. Moto G Pure are un ecran de 6,5 inci Max Vision HD + cu un raport de aspect 20:9 și cameră selfie curată ca lacrima. Aceasta este o configurație perfectă pentru vizionarea videoclipurilor, atâta timp cât nu vă deranjează rezoluția 720p. Există, de asemenea, o baterie de 4000 mAh pentru două zile de utilizare, o mufă pentru căști și o clasă de rezistență la stropire IP52. (Rezistența la apă a unui telefon cu buget mic, în special unul care costă 160 USD, este o mare surpriză.)

Și, spre deosebire de alte telefoane cu preţuri mici, Moto G Pure nu are o selecție nebună de camere. Există o cameră principală de 13MP, un senzor de adâncime de 2MP și o cameră selfie de 5MP. Pentru mine, acesta este un semn că Motorola își are prioritățile clare – un telefon cu două camere decente este mai bun decât un telefon cu patru camere mizerabile.

Evident, la acest preţ, Moto G Pure nu are alte caracteristici care pot fi importante pentru dvs. Nu funcționează cu rețelele 5G, are doar 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă (deși puteți extinde spațiul de stocare al telefonului cu un card SD).

Deși cred că aceste defecte sunt un compromis echitabil pentru un preț atât de mic, sunt îngrijorat de procesorul MediaTek Helio G25 al Moto G Pure. Este un downgrade de la Qualcomm Snapdragon 460 pe care Motorola l-a folosit în telefonul său Moto G Play și, pentru a fi sincer, performanța G Play nu este atât de grozavă. Dar acest procesor mai lent probabil nu este o problemă dacă folosiți un telefon doar pentru apeluri, mesaje text, fotografii și rularea aplicațiilor simple.

Precomenzile pentru Moto G Pure se deschid pe 14 octombrie pe site-ul Motorola, Amazon, Best Buy, B&H și Walmart. De asemenea, operatorii vor vinde dispozitivul după lansarea sa oficială.

Via ReviewGeek.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu