starlubricants.ro, lubrifianti premium pentru masina ta

duminică, martie 1, 2015 12:24
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei mai mulți dintre noi știm ce importanță are uleiul de motor pentru funcționarea în condiții optime a motorului mașinii. Tocmai de aceea vă recomand uleiuri de motor premium Mobil Super despre care găsiți informații la link-ul anterior. Mobil Super este gama de uleiuri de motor premium pentru vehicule de pasageri, care oferă nivele de protecţie diferite în funcţie de condiţiile din trafic şi nivelul de exploatare al motorului, pentru ca acesta să funcţioneze la nivel optim.

Vă mai recomand să aruncați o privire pe Mobilube 1 SHC 75W-90: concept pentru imbunatatirea economiei de combustibil, o legătură la care putem afla că față de uleiurile de motor complet sintetice Mobil, uleiurile Mobil de performanță înaltă pentru transmisii și axe, unsorile și produsele speciale pentru vehicule comerciale pot aduce si alte avantaje operatorilor de flote – inclusiv economie de combustibil. Măsurătorile au indicat o economie de combustibil de 1,2% pe baza comparației dintre uleiul sintetic și cel mineral. Îmbunătățirile economiei de combustibil depind de tipul de vehicul/echipament, temperatura aerului, condițiile de mediu și vâscozitățile fluidelor curente. Pentru alte detalii, urmați link-ul anterior.

Iar dacă nu prea aveți idee care este lubrifiantul cel mai potrivit pentru mașina dumneavoastră, pe site găsiți o aplicație, extrem de ușor de folosit, cu ajutorul căreia puteți afla care lubrifiantul cel mai bun pentru propriul autoturism sau camion, camionetă, tractor, autocar, autobuz. Plus alte informații foarte utile legate de lubrifianți. Pe site, găsiți și o secțiune de știri interesante, dintre care am remarcat-o pe cea cu privire la 4 semne că trebuie să schimbati lubrifianții.

Starlubricants.ro, dacă vrei o bună funcționare a mașinii tale sau a parcului tău auto.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu