Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXVII)

vineri, iunie 9, 2017 14:13
Posted in category Mass-media

Stiri

 • Circumstanțe Agravante la Judecata de Apoi pentru Mihai Gâdea
  Am o mare admirație pentru oamenii dedicați spiritului, credinței, mai ales. Îi admir pe preoți, pe călugări, pe pastori, pe rabini, pe pustinici. Vorbesc foarte serios. Dar admirația mea se referă doar la prelații autentici, nu la papagali. (Știți, probabil, povestea cu preotul care a venit la Arghezi și l-a întrebat ce crede, dacă există sau nu Dumnezeu, că ar vrea să afle de la cineva autorizat. iar Arghezi i-a spus: Părinte, dacă ai astfel de întrebări, de ce te-ai făcut preot și nu te-ai făcut căcănar?!). Mi se pare că este înălțător să-ți dedici viața credinței (nu una anume, nu fac, în această postare, o deosebire prea mare), să încerci să ții legătura între semenii tăi și lumea textelor sacre. Să dai spiritului o importanță mai mare decît trupului. De la această premisă pornesc atunci cînd spun că Mihai Gâdea are circumstanțe agravante pentru ceea ce face acum. El s-a pregătit să devină un slujitor al lui Dumnezeu, a făcut o facultate de Teologie, era gata să-i lumineze pe semenii și frații săi. Dar a luat-o în altă direcție. A ales să iasă din lumea pentru care se pregătise. Cînd îl văd (de fapt, de ceva vreme nu mă mai uit, dar am ecouri) cum se pune în slujba lui Felix, un odios servitor al Diavolului Roșu, încerc să-mi explic cumva situația. Nu cred că Mihai Gâdea nu știe cum a prigonit Seciuritatea lumea credincioșilor. Nu cred că nu știe, de asemenea, să deosebească, așa, la modesta scară umană, adevărul de minciună. Atunci, cum se explică rîvna odioasă cu care pledează pentru “valorile” lui Felix? Nu-mi pot explica rolul lui de inchizitor transfigurat atunci cînd atacă alți semeni. Asta e iubirea de oameni pentru care s-a angajat, prin drumul lui profesional, prin jurămintele lui spirituale, Mihai Gâdea? Nu pot să înțeleg ce mecanism sufletesc pervers acționează atunci cînd îl slujește pe Iuda. Nu arunc cu piatra, nu-l judec pe Mihai Gâdea, dar nu pot să nu afirm ce cred: dacă există o judecată de Apoi, atunci Mihai Gâdea va confisca, pentru sine, un întreg complet de judecată.
 • Cum funcţionează mafia ţigănească din Strehaia, partenerul de afaceri al milionarilor evazionişti. Valoarea fraudei: 40 de milioane de euro!
  Zeci de oameni de afaceri din România au fost interceptaţi de procurorii DIICOT atunci când negociau cu romii din Strehaia, în schimbul unui comision de 10%, facturi fiscale pentru operaţiuni comerciale fictive. Scopul era de a diminua taxele şi impozitele aferente bugetului de stat.
  Printre clienţii romilor: Cătălin Spătaru- supranumit „Regele Asfaltului” din Argeş, Rodica Vlad- patroana lanţului de farmacii „Vlad” (Timiş), Toma Silvan- finanţatorul echipei FC Hunedoara sau afaceristul Constantin Bădescu- care are o avere de 10 milioane de euro (Mehedinţi).
  Creierul întregii reţele, este Gheorghe Mihai, zis Busuioc, originar din Strehaia (Mehedinţi). Pe numele lui Busuioc procurorii DIICOT nu au găsit nicio societate comercială deoarece are cazier judiciar (prin Sentinţa penală 469/28 noiembrie 2006, rămasă definitivă prin Decizia Penală 55/A/29 mai 2007, a fost condamnat la patru ani cu suspendare sub supraveghere timp de opt ani). Astfel, el nu a lăsat nici o urmă materială (înscris) pentru a nu fi descoperit. Pe cele mai multe acte apărea fiul său, Ion Mihai, zis Mita, cel care a înfiinţat la 05 februarie 2008 firma SC Under Construct Grup SRL, cu sediul în sediul în Strehaia, strada Matei Basarab numărul 102 şi cu conturi deschise în alte judeţe din ţară şi care, personal, a retras în numerar peste 80.160.000 de lei (aproximativ 20.000.000 euro), în baza unor documente justificative fictive.
 • Vicepremier de proverb: Liviu Dragnea, lupul pus paznic la oi! Baronul cercetat va dirija banii „de la centru”, către teritoriu
  Liviu Dragnea s-a trezit numărul doi în Guvern. Controversele din cariera sa: dosarul de la DNA, afacerile dubioase ale soţiei şi licitaţiile trucate din Teleorman
  Baronul de Teleorman a fost implicat, în ultimii ani, în anchete ale procurorilor DNA, investigaţii ale Fiscului sau scandaluri mediatice de proporţii.
  Recent, experţi ai Comisiei Europene au dezvăluit modul în care acesta organiza licitaţiile publice, în folosul unor firme de casă. Liviu Dragnea (PSD) va fi vicepremier în Guvernul României şi va coordona tot ceea ce ţine de descentralizare şi dezvoltare regională.
  Cel mai important, el va organiza noile regiuni administrative şi va dirija, de la centru, zonele unde se vor aloca banii de la buget.
  Baronul mai are în familie o problemă penală. Este vorba de afacerea soţiei sale, Bombonica, care este proprietara unui hotel din Turnu Măgurele. Fiscul a sesizat procurorii cu privire la faptul că societatea SC Hotel Turris SA, unde Bombonica Dragnea deţine 98,62% din acţiuni, ar fi dat o ţeapă statului de 31,2 milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro. Banii reprezintă impozit pe profit şi penalităţi după mai mute tranzacţii dubioase, pentru a mări nejustificat cheltuielile firmei.
  Recent, modul în care a condus Consiliul Judeţean Teleorman, în ultimii 12 ani, a intrat în atenţia Comisiei Europene. Experţii au descoperit nereguli în gestionarea fondurilor comunitare, la două licitaţii trucate. Acum, UE cere banii înapoi. Este vorba de contractele de reabilitare a două drumuri judeţene, care au fost atribuite firmei Tel Drum. Societatea este cea care a renovat gratuit, în 2002, hotelul Bombonicăi Dragnea.
 • Drumul spre nicaieri al unei natiuni. Gulagul constiintelor
  In acest moment este cat se poate de limpede ca actuala majoritate aflata la guvernare nu mai este interesata de interesele Romaniei fie ca vorbim de aderarea la spatiul Schengen, fie ca vorbim de consolidarea relatiilor cu partenerii nostri externi, de atragerea fondurilor europene care ar putea sa reprezinte motorul economiei. Sunt interesati doar de acapararea si consolidarea intregii puteri in Romania si exercitarea ei in mod autoritarist si discretionar. Speculand abil falsa majoritate obtinuta la ultimul scrutin,(falsa pentru ca 4,4 milioane de electori care le-au acordat votul reprezinta sub 30% din masa populatiei cu drept de vot in situatia in care in parlament a obtinut 70% din mandate) USL incearca sa impuna o serie de modificari legislative prin care sa-si blindeze imunitatea in fata legii. In acelas timp se exercita presiuni uriase asupra corpului magistratilor pentru obtinerea controlului asupra CSM si pentru subordonarea DNA, Parchetului General si ANI. Deja in instantele din tara exista un razboi mocnit, se desfasoara o actiune de revocare a unor membrii CSM si se cere insistent demisia de onoare a presedintei proaspat aleasa a acestei institutii. Se pare ca penalii care au reusit accederea in parlament pe un vot iresponsabil, incearca sa impuna anihilarea unor institutii ale statului de drept care ar putea reprezenta un potential pericol pentru libertatea lor. Se cere punerea in aplicare a protocolului incheiat cu sindicatul militarilor rezervisti condus de Mircea Dogaru, document de o iresponsabilitate halucinanta pe care Victor Ponta, Daniel Chitoiu si Daniel Constantin si-au pus semnatura fara sa cracneasca si fara sa fie zguduiti de vreo emotie.
 • Regele care şi-a scos ţara la tarabă
  Proclamaţia rostită de regele Mihai I a fost de fapt o capitulare necondiţionată cu următoarele consecinţe imediate: 130.000 de soldaţi români prizonieri – deportaţi 20.000 de români şi alţi 72.000 de români de origine germană, pierderea a 50% din totalul de 19 divizii, pierderea libertăţii şi bolşevizarea ţării. Procedându-se la arestarea mareşalului şi la capitularea întregii armate înaintea semnării oricărui armistiţiu, s-a pierdut baza juridică şi morală a apărării drepturilor României. Armistiţiul regelui Mihai, semnat la Moscova abia în 12 Septembrie 1944, le-a adus “fraţilor” sovietici cel puţin 3 miliarde de dolari în produse smulse poporului român.
  Prizonieri romani
  (Sursa (citeste mai mult))
 • Neagu Djuvara, despre Gigi Becali: „Un primitiv, e un cretin profund” „Becali ăsta e un primitiv, e un cretin profund, cum poţi să faci politică cu ăştia. Este o harababură. Străinii nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă în țară. Destituirea lui Băsescu, revenirea lui, alianța unui partid liberal cu unul socialist, sunt așa de nebunești, încât mi-e rușine. Strategia adusă de actualul PNL nu-mi convine deloc, mă fac că nu-i cunosc”, a declarat istoricul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXVII)”

 1. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXVIII) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 4th, 2019 at 23:51

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXVII) […]

 2. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXX) | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 6:40

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXVII) […]

 3. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXIX) | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 16:02

  […] Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (XXVII) […]

Adauga un comentariu