Democraţia ieftină şi plină de jeg din România

vineri, aprilie 6, 2012 14:28
Posted in category Educatie, Mass-media

PSD, ciuma rosieSe spune că dictatura este ieftină, iar democraţia scumpă. În România, lucrurile nu par să stea deloc aşa. Dimpotrivă, avem o democraţie ieftină, în care tot soiul de jeguri umane sunt modele pentru această societate bolnavă. De exemplu:

 • Cum poţi considera ‘scumpă’ o emisiune la zero TV în care nu se face nimic educativ, ci doar se discută la nesfârşit despre o crimă sau un viol.
 • Cum se poate considera ‘democraţie funcţională’ cea în care femeilor din Basarabia, pământ românesc, le sunt cerute avansuri sexuale de către funcţionari ce ar trebui împuşcaţi pentru c-au transformat cetăţenia română, adică ceva sfânt, într-o şpagă şi o partidă de sex.
 • Cum poţi atunci să acuzi şcoala românească de lacune majore în condiţiile în care societatea în ansamblul ei nu are repere clare ce trebuie acceptate de toată lumea, iar la nevoie impuse prin forţă. Violenţa în şcoală şi în societate este rezultatul prezenţei la tembelizor a unor jeguri care fac un mare rău acestei ţări. Nu înţeleg de ce postul ţigănuşului Diaconescu se închide abia în toamnă; acest post trebuia închis după o săptămână de emisie.

Prefer o societate în care se face ordine prin mijloace mai puţin democratice, uneia în care jegurile umane există şi înfloresc la umbra anarhiei devastatoare pentru o ţară. Mi-e greu să ma pronunţ cât a greşit Corneliu Zelea Codreanu, de exemplu, dar prefer să trăiesc în ‘cetatea’ lui, locul în care auzi doina românească, şi nu-mi place deloc ‘cetatea’ tembelizorului, locul în care vezi crimele oteviste sau mocirla morală a foştilor securişti infiltraţi în media românească.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Democraţia ieftină şi plină de jeg din România”

 1. Suntem guvernati de produsele de rahat ale televiziunilor says:

  iulie 17th, 2014 at 15:36

  […] Democraţia ieftină şi plină de jeg din România […]

 2. Comisia Europeană: România, cea mai coruptă și needucată țară din Europa | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:08

  […] Democraţia ieftină şi plină de jeg din România […]

 3. Un fost cameraman despre manipularea și dezinformarea Antenei 3 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:12

  […] Democraţia ieftină şi plină de jeg din România […]

 4. Penalii de la România TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 22nd, 2016 at 14:40

  […] Democraţia ieftină şi plină de jeg din România […]

Adauga un comentariu