Tătarii și urâții fac legea în mediul online

duminică, iunie 9, 2013 9:15
Posted in category Educatie, Mass-media

InternetSocietatea românească este una anormală. A încerca să fii normal în România înseamnă a sfida țoapele, țopârlanii și alte specii ce populează această țară. Am să exemplific cele două afirmații de mai sus cu un exemplu din educație. Românii, popor talentat genetic, obțineau locuri fruntașe la Olimpiadele internaționale de matematică. Era munca celor foarte puțini și foarte buni. Țiganul și ciobanul din România găsea normal să se laude cu munca altora. Zeci de ani, lideri sindicali corupți și hoți foloseau acest argument, cel cu medaliile la olimpiade, pentru a demonstra ce învățământ de calitate avea dictatura comunistă și cea KGB-istă de după 1989. Ce conta că acest învățământ avea o pondere semnificativă de fraudă, că acest învățământ producea viitorii infractori, viitorii gură-cască etc. Bun, veți zice, dar măcar aveam, și avem, un 10% oameni de valoare. Desigur, poate chiar procentul este mai mare. Numai că aceștia ori emigrează, ori se plafonează în România. Oricum, în țara plagiatorilor nepedepsiți nu au nici o șansă să participe la ‘treburile cetății’. Bine, veți spune iar, acest sistem politic ticăloșit nu le permite accesul. Și acesta este un adevăr, numai că nu este complet. Nu numai sistemul politic pune, uneori, o barieră în calea celor valoroși, ci și așa-zisul mediul online, adică opinia publică, vorba aia, ceva mai șlefuită, ce știe cei acela mouse. Caz concret: Nicușor Dan, laureat internațional al Olimpiadei de matematică, susținut de Tudor Chirilă, Neculai Munteanu, Corneliu Porumboiu etc. Într-o țară normală, valorosul matematician nu ar fi avut nici o problemă să se impună sau măcar să fie pe podium la alegerile locale, acolo unde a candidat. În România, nu a fost deloc așa. Una din cauze a fost prezentarea lui Nicușor Dan drept un bufon, în care nu merită să ai încredere. De către cine? De către tătarul Cetin Ametcea. Iată ce scrie acesta pe un blog de două ruble, dar al doilea cel mai citit blog din România. “Nu am nimic cu matematicianul Niculăița Daniel. Cum s-ar zice în Constanța, mi se carlandâm de el maxim. Cum dracu, cine poate fi mai bun decât un profesor de matematică. Chiar dacă e împotriva homosexualilor.” Dar haideți să vedem pentru cine scrie acest Ametcea, un tătar atât de simplu, după vorbă, după port. Iată mai jos o secvență de la comentarii:

e doar un papagal de hipster de centrul vechi, un sasait si un arogant care e prea bun sa stea de vorba cu tine, cetateanul obisnuit sau macar sa raspunda la vreo intrebare pe care i-o adresezi pe mail. omul e prea “valoros” pentru asta, dar vrea sa il alegi primar general, intelegi?

Esti retardat? “papagal de hipster de centrul vechi”
Intamplator cunosc cativa olimpici internationali, sunt printre putinii romani care nu ne fac tara de c**at. Tu ai facut ceva cu care te poti mandri, DanCapitanDePlay?


Da. Intreab-o pe ma-ta

Oricum blogul lui Ametcea e plin de tâmpenii, dar citit de țoapele și țopârlanii din Republica Infracțională România.

Dar să trecem la cel mai citit blog din România, acolo unde frumosul, la creier, Vali Petcu își dă cu părerea. Să luăm la întâmplare o postare, de exemplu cea cu bufonii politici. În câteva rânduri (acest Petcu nu scrie mult), frumosul Vali îl compară pe Mihai Giurgea, ce-și permite în România să aibă opinii ceva mai de dreapta, cu Vadim, Becali sau Diaconescu. Să compari tu, jeg de Vali Petcu, pe un om care scrie despre subiecte interesante, pe un site, creat fără banii Securității sau ai unui partid politic și ajuns în primele 500 din România, cu un pupincurist bolșevic precum Vadim Tudor, cu un infractor precum Becali sau cu un țigan precum Diaconescu mi se pare strigător la cer. Aceste gunoaie din mediul online, Petcu și Ametcea, aplică o cenzură totală pe blogurile lor, dar se dau mari apărători ai democrației, mai ales Ametcea. Aceste rebuturi ale normalității apără homosexualitatea, dar sunt dictatori fanatici în privința celor care gândesc altfel. Petcu și Ametcea, de exemplu, m-au blocat total atunci când vreau să postez vreun comentariu pe blogurile lor. Cred că România, în acest condiții, va fi guvernată și în urmatorii 10 ani de indivizi precum Vanghelie, Crin Căcărău Antonescu sau Plagiator Ponta.

Și ca să facem o comparație corectă, iată-i pe cei enumerați mai sus în câteva ipostaze.

Nicușor Dan

Vadim Tudor

Dan Diaconescu

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Tătarii și urâții fac legea în mediul online”

 1. De ce Zoso e doar un cocalar | A șaptea dimensiune says:

  iulie 27th, 2015 at 15:49

  […] Tătarii și urâții fac legea în mediul online […]

 2. Gunoaiele justiției române | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 18:08

  […] Tătarii și urâții fac legea în mediul online […]

 3. ‘Anticomuniștii’ Țapului sprjinindu-i pe neocomuniștii lui Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 18:57

  […] Tătarii și urâții fac legea în mediul online […]

 4. Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 21:30

  […] Tătarii și urâții fac legea în mediul online […]

Adauga un comentariu