Trotineta electrică Scotsman este printată 3D exact pe măsura corpului tău

luni, septembrie 6, 2021 6:50

ScotsmanArevo, compania din spatele bicicletei personalizate Superstrata, imprimată în 3D, își îndreaptă acum atenţia spre domeniul trotinetelor electrice. Trotineta electrică Scotsman este disponibilă acum pe IndieGoGo și, dacă nu vă deranjează să oferiți înălţimea, masa și lingimile brațului și piciorului, Arevo poate imprima 3D trotineta electrică, pe care ulterior o veţi achiziţiona.

La fel ca bicicleta Superstrata, Scotsman este imprimat 3D dintr-o singură bucată de termoplastic compozit din fibră de carbon, fără alte materiale obișnuite de asamblare. Fiecare Scotsman este făcut la comandă în funcție de specificațiile dvs. și vine în modele de 500, 1.000 și 2.000 de wați, în funcție de stilul dvs. de mers.

Trotineta electrică Scotsman din fibră de carbon imprimat 3D este incredibil de uşoară (aproximativ 18 kg în medie) și este surprinzător de puternic datorită designului său cu două motoare. Modelele de 500, 1.000 și 2.000 de wați au toate o autonomie de 70 de mile (aproximativ 113 km) și pot merge cu viteze de 19 MPH, 31 MPH și respectiv 45 MPH (aproximativ 30 km/h, 50 km/h, respectiv 72 km/h).

Deoarece fiecare Scotsman are două compartimente pentru baterii, puteți cumpăra oricând o baterie suplimentară și vă puteți dubla autonomia la 140 de mile (aproximativ 225 km). Bateriile sunt detașabile și vă pot încărca telefonul sau laptopul prin cablu USB-C.

Dacă nu este suficient, Scotsman are o grămadă de claxoane. Anvelopele umplute cu aer, de 10 inci dimensiune, au o suspensie exclusivă pentru confortul călătorului, frânele cu disc duale regenerative vă asigură că vă puteți opri în condiții de siguranță la viteze mari, farurile LED și spatele vă ajută să navigați în trafic, iar o cameră frontală vă permite să înregistrați plimbarile. Scuterul are, de asemenea, un panou de instrumente digital cu funcții GPS, celulare și Bluetooth.

Dar nu puteți obține un scuter personalizat, de ultimă generație, la un preț scăzut. După cum remarcă CEO-ul Arevo, Sonny Vu, într-un interviu acordat INPUT, Scotsman nu concurează cu scuterele ieftine de la mărci precum Xiamoi, ci se confruntă cu cei mari, precum Boosted Rev și Inokim OXO. Prin urmare, are un preț de pornire de 3.000 USD (sau 1.600 USD dacă obțineți prețul precomandat pentru IndieGoGo).

Înainte de a comanda un Scotsman, vreau să vorbesc şi despre bicicleta Superstrata a lui Arevo. Bicicleta personalizată tipărită 3D a debutat pe IndieGoGo acum 11 luni și multe comenzi sunt încă neîndeplinite din cauza constrângerilor de aprovizionare din industria ciclismului. Aceleași constrângeri de aprovizionare nu ar trebui să se aplice scuterelor electrice, pentru care vor fi, probabil, mai puţine comenzi, dar nu vă aşteptaţi să primiţi scuterul comandat înainte de luna decembrie 2021.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu