Robot autonom pentru livrare pizza

duminică, august 15, 2021 16:32

Robot autonom livrare pizzaÎn timp ce Românica se scufundă în continuare într-un Ev Mediu întunecat, dominat de cocalari, analfabeţi, piţipoance, pupători de cadavre (moaşte), Mafia TV (Antena 3 şi România TV), manele şi alte ţigăneli, în ţarile care creează istorie, nu consumă preistorie ca 75% din populaţia României, mai precis în SUA, a fost lansat robotul autonom ce livrează pizza la domiciliul clientului.

După ani de muncă, Domino’s și producătorul de mașini Nuro lansează primul lor robot autonom de livrare a pizza în Houston. Robotul, numit R2, este primul vehicul de transport rutier fără pasageri, adică niciun om nu însoţeşte respectiva inteligenţă artificială.

Clienții selectați care comandă online din locația Domino’s Woodland Heights (3209 Houston Avenue) pot opta pentru R2 pentru a-și primi pizza. Pot urmări locația robotului pe măsură ce circulă prin oraș sau pot primi actualizări de text atunci când robotul ajunge la destinație. Un cod special furnizat de Domino’s permite clienților să deschidă R2 și să-și recupereze pizza.

Domino’s ar putea extinde disponibilitatea R2 după ce a testat robotul în Houston. Potrivit vicepreședintelui senior al companiei, Dennis Maloney, testele timpurii ale R2 vor permite lui Domino’s să „înțeleagă mai bine modul în care clienții răspund la livrările [autonome], modul în care interacționează cu robotul și modul în care acesta afectează operațiunile magazinelor”.

Livrarea alimentelor și a produselor alimentare este mai populară ca oricând, iar vehiculele autonome ar putea fi următorul pas pentru Domino’s și alte mărci. Producătorul de mașini cu conducere automată Nuro este deja un lider industrial în livrarea autonomă, făcând echipă cu Domino’s, precum și cu Chipotle.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu