Un exemplu de urmat: Angola interzice islamul

joi, ianuarie 28, 2016 19:14
Posted in category Mass-media

Stop islamMoscheile din Angola vor fi închise și demolate

Ministrul angolez al culturii, Rosa Cruz e Silva, a declarat că „procesul de legalizare a Islamului nu a fost aprobat de către Ministerul de Justiție și a Drepturile Omului din Angola și, prin urmare moscheile din toată țara vor fi închise și demolate” a publicat ziarul marocan „La Tribune Noubelle”.

Angola are o populație majoritar creștină, aproximativ 95%. În România, procentul creștinilor este și mai mare

Potrivit Wikipedia, 99% dintre locuitorii Romaniei sunt crestini. Revenind, Angola are o populație majoritar creștină, aproximativ 95% din populație practică o formă de creștinism și a decis că, pe lângă Islam interzice o serie de alte religii și secte care în conformitate cu guvernul „subminează cultura națiunii”.

Jurnalul „O Pais” din Angola a recunoscut că aproximativ 60 de moschei au fost închise în ciuda protestelor comunității musulmane care neagă categoric ca ar fi o „sectă” sau să s-ar împotrivii culturii naționale angoleze.

Autoritățile guvernamentale în capitala Luanda au respins protestele și a spus că „musulmanii radicali nu sunt bineveniți în țară, iar Guvernul nu este pregătit să legalizeze prezența moscheilor în Angola.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Un exemplu de urmat: Angola interzice islamul”

 1. Lona Poenescu says:

  ianuarie 30th, 2016 at 14:05

  Carente grave de tip sclavagist si feudal a religiei islamice!

  Masurile care trebuiesc luate in tarile cretine si in alte tari care au alte doctrine religioase, trebuie sa fie radicale si imediate in ceea ce priveste religia islamica. Acceptarea acestei religii se poate face numai in conditiile in care aceasta va elimina din doctrina religioasa, discriminarile si conceptele care aduc atingere dreptului omului si in special a femeii. Tarile occidentale trebuie sa ia de urgenta masurile necesare pentru ca prin toate mijloacele massmedia, sa arate carentele grave ale acestei religii. Intreaga populatie musulmana si cei care sunt crediciosii acestei doctrine religioase, islamismul, trebuiesc reeducati in limbile lor, prin radio, prin televiziune, prin programe speciale emise din satelit care sa fie receptionate in limbile respectivelor popoare pe teritoriul lor.

  Angola a luat o masura fosrte buna. Binele trebuie sa invinga nu raul!

 2. Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 22nd, 2016 at 20:59

  […] Un exemplu de urmat: Angola interzice islamul […]

 3. Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica | A șaptea dimensiune says:

  martie 4th, 2016 at 16:06

  […] Un exemplu de urmat: Angola interzice islamul […]

Adauga un comentariu