Unde gasim playere gratuite

sâmbătă, aprilie 22, 2017 11:49
Posted in category IT

PlayerCu toții, cred, ascultăm muzică. Mai des sau mai rar. De unde luăm muzica, ce playere folosim este, de multe ori, o chestie de gust și informare. Dar nu este obligatoriu să folosim toți același player, în condițiile în care avem de unde alege. De aceea, haideți să vedem câteva site-uri în care găsim playere, mai mult sau mai puțin cunoscute, și alte softuri care au legătură cu muzica.

 • Foobar 2000 este un player audio gratuit pentru platforma (sistemul de operare) Windows. Suportă aproape toate formatele audio: MP3, MP4, AAC, WMA, WAV, AIFF etc. Poat fi folosit pentru orice sistem de operare Windows, de la Windows XP – SP2 până la Windows 10. Pot fi adăugate foarte multe opțiuni, în funcție de ce aveti nevoie. Oricum, toate informațiile le găsiți pe site.
 • Burn4free este un soft pe care-l puteți folosi pentru a inscripționa un CD sau DVD cu muzică, în diferite formate. Este compatibil cu aproape toate variantele de Windows, este gratuit și nu ocupă mult spațiu (doar 2.6 MB este mărimea fișierului).
 • Karafun este pentru amatorii de karaoke. Dacă aveți talent muzical și doriți să-l puneți la treabă, acesta este locul la care trebuie să ajungeți.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Unde gasim playere gratuite”

 1. Cum sa gasiti cele mai bune posturi de radio pe internet | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 15th, 2019 at 21:30

  […] Unde gasim playere gratuite […]

 2. Cele mai bune 5 playere gratuite pentru Windows | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 7:26

  […] Unde gasim playere gratuite […]

 3. Dan, căpitan de player | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 26th, 2019 at 19:02

  […] Unde gasim playere gratuite […]

Adauga un comentariu