Cele mai bune 5 playere gratuite pentru Windows

joi, aprilie 27, 2017 14:30
Posted in category IT

PlayerAtunci când vine vorba despre un player bun, fiecare are gusturile lui. Sau obișnuințele sale. Și totuși, dacă vrei un player care să fie cu adevărat bun, în sensul de a răspunde unor cerințe diverse, alege unul dintre următoarele 5 playere.

  1. VLC Media Player este, spun unii, cel mai popular player din lume. Este complex și puternic. Poate face multe lucruri. Suportă majoritate formatelor. Cum există deja pe site alte două articole despre acest player, vedeți aici sau aici, nu voi intra in alte amănunte.
  2. PotPlayer este un player mai puțin cunoscut din Coreea de Sud, dar foarte bun. Dacă VLC nu ar fi un brand atât de cunoscut, cu siguranță PotPlayer ar fi pe primul loc. Spre deosebire de VLC, care poate avea mici probleme când este vorba despre fișiere mari sau formate video de ultimă oră, PotPlayer funcționează întotdeauna ireproșabil. Dacă urmăriți filme Blu-ray, de exemplu, alegeți PotPlayer.
  3. Media Player Classic a fost lansat în 2003, ca o alternativă la Windows Media Player. Este performant, nu cere multe resurse de memorie, este ușor de folosit și are o dimensiune mică. Suportă majoritatea formatelor video, are și câteva funcții avansate, cum ar fi descărcari de subtitrări, captură video și integrare cu Skype. Dacă vreți ceva mai puțin extins decât VLC, alegeți Media Player Classic. Este ideal dacă aveți un computer ceva mai “bătrân” (nu din ultimele generații).
  4. ACG Player este un player pentru tablete ce folosesc sistemul de operare Windows. Are o interfață simplă și comenzile se bazează pe atingere. Atingeți jumătatea superioară pentru redare/pauză, atingeți jumătatea inferioară pentru a comuta comenzile. Glisați spre stânga sau dreapta pentru a derula înapoi sau înainte, glisați în sus pentru reducerea volumului. Are și funcții avansate, precum personalizarea gesturilor, gestionarea playlistului, redarea fluxului online și posibilitatea de a modifica aparițiile și animațiile subtitrărilor. Este evaluat, pe site-ul producătorului, cu aproape 5 stele din aproximativ 7000 de recenzii.
  5. Bomi Player funcționează foarte bine și pe calculatoarele ceva mai vechi, poate afișa simultan mai multe subtitrări, poate reda online video streaming by URL etc. Are și funcția de căutare a subtitrărilor, precum și cea care permite redarea în continuare a unui videoclip din locul în care a fost oprit (unlimited playback history).

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu