Dan, căpitan de player

marți, noiembrie 26, 2019 19:02
Posted in category IT

BSPlayerDeşi am abonament pe Netflix, încă mai prefer să vizionez un film descărcat de pe net (e adevărat, ceva mai demult). Folosesc, în ultimii ani, un player de care sunt relativ mulţumit, VLC pe numele lui.

Recent însă mi-a căzut privirea pe un alt player, BSPlayer (vorbim despre varianta gratuită, deşi există şi varianta PRO, ce trebuie plătită), ce are nişte facilităţi care-l fac demn de a fi ales.

  • În primul rând, site-ul de unde putem descărca programul (soft-ul) are interfaţă în limba română, după cum putem vedea la link-ul anterior, ceea ce nu se poate spune despre alte multe site-uri ce oferă produse de top în domeniul tehnologiei informaţiilor (IT). Evident, softul are şi o versiune în limba română.
  • În al doilea rând, nu consumă multe resurse (multă memorie, în special), aşa încât este ideal pentru cei care au un PC mai puţin performant.
  • Este suficient de configurabil (se pot configura fontul, viteza, mărimea ecranului, rezoluţia etc.) pentru a-l adapta gusturilor noastre.
  • Are opţiuni avansate pe partea de subtitrare (“vede” o grămadă de tipuri de subtitrări), îşi ia singur subtitrarea dacă este în acelaşi folder sau poate căuta subtitrarea în diverse locuri.
  • Poate rula filme în majoritatea (aproape toate) formatelor video.
  • Poate rula orice film postat de YouTube direct de pe internet şi-l poate salva pe un disc local.
  • Poate face capturi, care ulterior se pot salva ca imagini .jpeg.
  • Este utilizat de peste 70 de milioane de utilizatori media din întrega lume.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu