www.tente.com, dacă vrei role şi roţi de primă clasă

joi, octombrie 22, 2015 19:41
Posted in category Diverse

TenteNu știu dacă v-ați gândit vreodată, dar cel sau cei care au inventat roata au schimbat radical lumea. Inventie primordială, apariția roții a permis ceea ce vedem azi. Un loc virtual unde găsim role și roți de prima clasa este www.tente.com.

TENTE, lider mondial în domeniul roților cu blocare centrală

Într-un spital, de exemplu, putem observa că multe din dotările sale se mișcă pe roți. Paturile de spital folosesc roți produse de TENTE, o companie ce are ca motto “Mai multă mobilitate înseamnă o viață mai bună”.

Produsele TENTE se utilizează foarte mult și în domeniul industrial

Puteți vedea și comanda roți pentru cărucioare industriale sau containere pentru gunoi. Rolele industriale TENTE sunt soluția pentru utilizare îndelungată în praf, umiditate și suprafețe neregulate. Mai mult, puteți să mișcați, folosind rolele TENTE, produse foarte grele, care cântăresc mai multe tone, ușor și precis. Produsele TENTE sunt testate și răspund bine la diverse provocări și cerințe noi.

Rolele TENTE sunt perfecte în supermarket

Cărucioarele din supermarket vor fi usor de manevrat, robuste, durabile, de încredere și arătoase, dacă se folosesc roțile TENTE. Acestea sunt folosite pe scară largă și pentru cărucioarele din avioane sau pentru a mișca mobilă sofisticată.

Ce produse putem comanda la TENTE Romania

Iată mai jos categoriile de produse ce pot fi comandate online.

 • Produse TENTE pentru instituții și firme: role pentru scaune, role pentru mobilier, role design, role din oțel, role pentru industria aeronautică, role pentru cărucioare supermarket, role din oțel inoxidabil, accesorii, roți.
 • Produse TENTE pentru domeniul medical: role pentru paturi de spital, role pentru paturi de spital ușoare, accesorii, aparate tehnice medicale.
 • Produse TENTE pentru domeniul industrial: role industriale, role silențioase, role termorezistente, role cu blocare centrală, role din oțel inoxidabil, roți.
 • Produse Heavy Duty: role cu capacitate de sarcină mare, role cu blocare centrală, roți pentru stivuitoare, roți.

Dacă aveți nevoi speciale, TENTE oferă soluții speciale

Pentru cei cu nevoi speciale, TENTE asigură proiectarea și producția unor roți pentru situații deosebite. Puteți avea roți pentru specificațiile dumneavoastră, roți pivotante cu o rază de pivotare mică, roți cu apărători de dimensiuni speciale sau cu proprietăți de absorbție a șocurilor. Iată, mai jos, câteva exemple de oferte speciale.

 • Bolț metalic acționat cu arc
  Suspensia pe arcuri poate fi ajustată pentru a se potrivi exact situației în care este folosită respectiva soluție tehnică.
 • Roți cu arc integrat
  Arcul pivotant și rolele fixe sunt ideale pentru transportul în siguranță a produselor fragile.
 • Roți pentru sarcină grea
  Astfel de role industriale oferă o capacitate de încărcare de până la 12 tone. Au și opțiunea cu frână pe direcție.
 • Închidere centrală
  Putețin avea role care frânează în același timp rapid și în siguranță. Maneta de frânare, montată lateral pe furcă, este ușor de folosit si sigură, putând fi actionată cu mâna sau cu piciorul.
 • Protecție cu arc pentru picior
  Previne rularea peste picioarele celor care lucrează cu cărucioarele de transport sau încărcături grele.
 • Vehicule ghidate automat (AVG)
  Acestea sunt ideale pentru procesele de spălare/curățare automată, fiind dotate cu roți sigilate cu rulmenți de precizie electro-conductiv.

Pe lângă exemplele de mai sus, rolele și roțile TENTE au devenit o necesitate în multe alte domenii de activitate. Cu siguranță faceți o alegere foarte bună dacă, pentru spital, industrie, mall, aeroport, pompieri, port, pod, drum în lucru, statie de epurare a apei sau industria reciclării, folositi soluțiile TENTE, adică mai multă miscare pentru o viață mai bună.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu