Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati

sâmbătă, august 8, 2015 13:23
Posted in category Dictatura comunistă

Raiul comunist: cozile si asteptarea nesfarsita pentru a schimba o butelie. Daca aveai si asa ceva (la tara foarte putini oameni aveau butelii).Cum ne ucid memoria pupincuriștii lui Ceașcă la 25 de ani după căderea celui mai stalinist dictator din Europa acelei perioade

Apelând la tehnologia capitalismului decadent, ce înseamnă calculator, conexiune la Internet, facebook etc., pupincuriștii Prea Târziu Împușcatului, neavând alte preocupări într-o societate extrem de liberă, ca să nu spun libertină, duc o campanie furibundă pentru a ne convinge de faptul că Dictatorul a vrut binele României, iar ăștia de azi, luați așa, la grămadă, sunt vânduți, chiar malefici de-a dreptul. Glumind puțin, dacă erau malefici vedeați voi cum arată Siberia din vagoane pentru animale.

Pentru pupincuriștii lui Ceașcă, Securitatea care te sălta noaptea dacă ziceai ceva de Geniul Carpaților nu contează

Să ne amintim că dictatura comunistă a însemnat o teroare continuă. Aceste jeguri ordinare, ce fac apologia comunismului, ar trebui trimise în Siberia, sau în Coreea comunistă, ca să trăiască pe viu comunismul autentic, dupa care bocesc, nu în fața calculatorului pe facebook.

Doar o țară de căcat poate plânge dupa un regim criminal

Ceaușescu nu a făcut decât să continue, într-un mod mai subtil, teroarea bolsevică în anii ’50 ai secolului XX. Aurolacii ce plâng după Ceașcă au nesimțirea să amintească de Ardealul strămoșesc, uitând de faptul că tocmai comuniștii lui Ceașcă l-au asasinat pe Iuliu Maniu, cel care, în numele Partidului Național Român, a contribuit la formarea României Mari, în anul de grație 1918.

Pupincuriștii lui Ceașcă au nesimțirea să amintească de România demnă a comunismului

Nu exista așa ceva, jigodii ordinare. România comunistă era țara groazei. Oricine venea în România Prea Târziu Împușcatului rămânea oripilat de condițiile de Ev Mediu în care trăiam. În rimp ce germanii aveau deja televiziune prin cablu în anii ’80 ai secolului trecut, noi aveam 2 ore de program TV, telefoane din al doilea război mondial și, în general, dotări la nivel de Africa.

Pupincuriștii lui Ceașcă mai au nesimițirea să spuna ca România este vândută străinilor

Ce nu spun acești nenorociți este intenția de sfârtecare a țării de către Partidul Comunist Român, în anii de după primul război mondial. Cei 200 de membri PCR, câți apăreau în evidențele Sigurantei Statului pâna la invazia sovietică începută la 23 august 1944, nu puteau sfârteca țara, dar comuniștii români au sprijinit cât au putut furtul Basarabiei, nordului Bucovinei și ținutului Herța de către rusii bolșevici între cele două războaie mondiale.

Pupincuriștii lui Ceașcă au nesimțirea să vorbească de sărăcie

România comunista era o tară săracă, în care se murea de frig, foame sau întuneric. Era o tara săracă în care cu greu puteai avea o mașină sau condiții minimale de trai. La țara, bunicii și parinții mei nu puteau face rost de o butelie și voi vorbiți de sărăcie azi, jeguri ordinare. Alo, domnu’ consilier prezidențial cu interpretări de legi, chiar sunt monitorizați cei care fac apologia lui Ceausescu sau e doar un banc pentru proști? Știți ce pedeapsă le-as da: trimiterea în Coreea comunistă! Acolo străinii nu cumpără pamânt, Coreea nu este vândută nimănui etc. Mergeți acolo, nenorociților, daca nu vă place societatea româneasca de azi! O să vedeți ce bine este în Coreea comunistă!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati”

 1. In comunism, banii romanilor erau folositi pentru huzurul familiei Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  august 11th, 2015 at 15:51

  […] Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati […]

 2. Iobagii sultanului din Scornicesti | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 10th, 2015 at 21:01

  […] Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati […]

 3. Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 20th, 2015 at 12:24

  […] Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati […]

 4. Tara “construita” de Ceausescu: agricultura se facea cu elevii, studentii, armata, muncitorii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2015 at 10:55

  […] Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati […]

Adauga un comentariu