Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat

joi, iunie 25, 2015 12:45

Sebastian GhitaCum să controlezi, direct sau prin interpuși, 53 de firme și 24 de persoane fizice și, în același timp, să “muncești” în Parlament, pentru a-i reprezenta pe cei ce te-au ales.

Acest mafiot Ghiță este reprezentativ pentru Mafia PSD-istă. Profitând de niște analfabeți care le dau votul în schimbul unor promisiuni mincinoase și a unei găleți din plastic, Mafia PSD-istă fură tot în România. La link-ul de mai jos aveți lista tuturor firmelor lui Ghiță.

Ceaușescu nu fi trist, PCR-ul (Pile-Cunoștințe-Relații) merge înainte, prin partidul PSD-ist!

Interpușii mafiotului Ghiță: fratele, mama, cumnatul, vărul, foști colegi de liceu, alți mafioți de mai mic litraj. Nici Al Capone, în vremurile sale bune, nu reușea să fie implicat în atâtea afaceri ilegale. Chiar cu corupția din acea perioadă a Americii, se ma găsea câte un “dictator” de procuror, polițist sau judecător care nu se lăsa cumpărat de Al Capone. În România PSD-istă, Ghită i-a cumpărat pe toți. Până în iunie 2015, atunci când, să sperăm, Mafia lui Ghiță începe măcar să strănute.

Manual de spălare de bani; autor: Ghiță Sebastian. Cum pleacă 500.000 lei noi (5 miliarde lei vechi) de la una din firmele lui Ghiță și se întorc, în aceeași zi, tot la firma respectivă.

“Într-o singură zi, suma de aproximativ 500.000 lei a fost transferată prin conturile a patru societăţi comerciale din acelaşi grup, cu explicaţia „contravaloare factură”. În urma circuitului financiar realizat, ordonatorul iniţial a devenit şi beneficiarul final al fondurilor transferate.” (Toată povestea la legătura de mai jos.)

Doar prin spălare de bani, mafiotul Ghiță a furat de la statul român, în perioada 2010-2014, suma de 1.600.000 euro.

„Astfel, Sebastian Ghiță, prin persoane interpuse, în perioada 2010 -2014, a supus procesului de spălare suma totală de aproximativ 1.600.000 EUR, sumă care ar putea proveni din săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, sub forma traficului de influenţă despre care există informaţii publice care susţin că Ghiță ar fi acţionat pentru favorizarea firmelor aflate sub controlul sau în procedurile de atribuire a unor contracte de achiziţii publice.”

Citeșt toată povestea horror pentru Romania

Și în tot acest timp, postul lui Ghiță, Romania TV, o cocină infectă, spală la greu creierele fraierilor care ajung să privească la postul TV al unui mafiot ce trebuie impuscat.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat”

  1. Jegul Dragos Patraru, Starea Natiei, TVR 1, mafiotul de mic litraj din gasca Nasului Ghita | A șaptea dimensiune says:

    martie 30th, 2016 at 18:32

    […] Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat […]

  2. Mafiotul Sebastian Ghita vrea sa ne si bata dupa ce ne-a furat toti banii | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 26th, 2016 at 18:11

    […] Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat […]

Adauga un comentariu