Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania

marți, iunie 23, 2015 15:35

Sebastian GhitaFSN -> PDSR ->PSD -> Mafia din dosarele DNA

N-am reușit niciodată să înțeleg cum poate fi atât de idiot electoratul PSD, încât să voteze corupții și mafioții. Cum poți crede, maimuță ordinară (cer scuze maimuțelor, animăluțe care nu fac rău intenționat, precum votanții PSD) ce votezi PeSeDeu’, că vei trăi bine fiind guvernat de hoți? Cum poți crede, retardat nenorocit votant de PSD, că, peste niște ani, copiii și nepoții tăi vor avea o viață mai bună în condițiile în care, azi, Mafia PeSeDistă fură tot, dar nu construiește nimic. Haideți să (re)vedem câteva jafuri și distrugeri marca PSD din ultima perioadă.

 • Ghiță (PSD) către Moisescu (PNL), despre Iohannis: “Ia-ți prostu’ și dă-l în p…la mea!”

  Cine-i Ghiță? Infractorul patron de Romania_TV. Imbecilul care a furat de-a stins și azi are emisiuni de cacat la respectiva tembeliziune. Mafiotul mai vulgar decât ultimul golan de cartier. RTV-ul e acel asa-zis post TV jegos, în care Ponta_PeSeDeu’ este lins în fund seară de seară, iar vina este aruncată asupra “băsiștilor”. Orice se întâmplă rău în România este din vina băsiștilor. Ponta este mitoman din cauza băsistilor, Iohannis îi cere demisia lui Ponta din cauza băsiștilor, au loc inundații în România din cauza băsiștilor. Iată alte perle din vorbirea elevată a acestui Ghiță, ce merită un glonț încap, pardon am uitat că mămăliga nu explodează. “Auzi, ma? Auzi, ma? Stii ala cu…aia doi de se culca in pat unul langa altul, si ala ii zice: ba, fa-ti laba tie, nu mie!”, „Hai, ma, ia-ti prostu’ si da-l in p–a mea! Hai, ca ma enervezi!”, „Da’ mai du-te-n p–a mea cu sectorul 1 al tau, ca ma enervezi! O sun pe IOANA! Oricum nu vreau sa vorbesc cu tine!” (Sursa)

 • Mafiotul Ponta numește un alt mafiot ca Președinte PSD pentru Diaspora

  Este vorba de Cătălin Rădulescu, aflat sub control judiciar, având și interdecția de a părăsi țara. Atenție, pentru Diaspora (hăă, hăăăăă, hăăăăăăăăăăă). Nu-i așa că mafioții PeSeDiștii au umor. E drept, cam negru. Penalul Rădulescu, alegerea Mafiei PSD-iste, a încercat în 4 august 2011 să violeze o tânără de 20 de ani. Și să o supună la diverse perversiuni sexuale, într-un hotel de lux din Sibiu. Rădulescu fiind patron, iar tânăra angajată. A adevărată relația social-democrată, cum ar veni. Iar răsplata lu’ PeSeDeu’, prin Puie Monta, pentru acest borfaș a fost o funcție de conducere. PSD-iști, v-aș pune pe toți la zid si aș trage. Doar așa poate scapa România de lepre ca voi.

 • Viorel, cel penal, a înstrăinat mai multe imobile înaintea începerii anchetei DNA

  Doar mafiotii se protejează. Nu sunt găinari, care fac pușcărie așa, pentru câțiva lei. Nuuu, ei măcar încearcă să șteargă urmele. S-ar putea să nu le meargă. „Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.”

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania”

 1. Sebastian Ghita, mafiotul ce trebuie impuscat | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 8:25

  […] Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania […]

 2. De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 7th, 2015 at 10:28

  […] Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania […]

 3. Puie Monta, albanezul minune | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 9:16

  […] Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania […]

 4. Infractorul Viorel Ponta incalca la greu Constitutia si legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2015 at 14:48

  […] Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania […]

 5. Romania, 2007 – 2013: s-au furat 4 miliarde de euro, bani europeni | A șaptea dimensiune says:

  februarie 6th, 2016 at 21:11

  […] Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania […]

Adauga un comentariu