29 iulie 2009, alegeri în Basarabia

marți, iulie 28, 2009 10:01
Posted in category Basarabia

Basarabia, teritoriu romanescPentru toţi cei maltrataţi de bolşevici, pentru cei ucişi de regimul criminal Voronin şi pentru ca asemenea tragedii să nu se mai repete, bolşevicii trebuie să pierdă alegerile. Metoda tătucului Putin, aceea de a ucide orice persoană care ţi se împotriveşte, nu are ce căuta în Basarabia.

Desfăşurate într-o atmosferă de teroare, momentul 29 iulie 2009 al alegerilor poate fi începutul sfârşitului pentru anularea urmărilor pactului Hitler – Stalin sau, dimpotrivă, pentru a îndepărta pentru încă o perioadă acest teritoriu românesc de lumea civilizată.

Este frumos să speli străzile italienilor sau să cultivi căpşunile spaniolilor, dar mult mai util este să faci din ţara ta un teritoriu al libertăţii şi prosperităţii, de care să fie mândrii copii şi nepoţii tăi. Regimul criminal de la Chişinău nu trebuie să uite că un popor nu poate fi terorizat la infinit, mai devreme sau mai târziu toţi criminalii plătesc. De ce nu ar fi mai devreme? Sper că tovarăşul Voronin are pregătit elicopterul cu destinaţia Kremlin.

Iar dacă alegerile nu sunt transparente şi corecte, mai aştept încă de la mâncătorul de pizza Obama să nu uite că-n Kenya natală era mai bine decât în Moldova lui Voronin şi să ia atitudine împotriva “imperiului răului”, cum l-a numit, poate, cel mai bun preşedinte american din ultima jumătate de secol Ronald Reagan.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu