4 investitii pe care ai putea sa le faci in luna noiembrie

vineri, noiembrie 2, 2018 15:28
Posted in category Diverse

InvestitiiIn apropierea noului an, ar trebui sa profiti de reducerile din perioada urmatoare, pentru a face anumite investitii care poti fi destul de importante pentru tine si cei din jurul tau. Mai ales daca ai ceva bani stransi, acum este momentul ca ii folosesti intr-o maniera care sa fie avantajoasa pentru tine.

Iata o lista cu lucrurile in care ai putea sa investesti in penultima luna din an!

 1. Achizitioneaza dispozitive electrice, electronice sau electrocasnice
  Luna noiembrie este destul de recunoscuta pentru reducerile majore pe care aproape toate magazinele fizice sau online le au, pentru a atrage mai multi clienti, potentiali cumparatori. In cazul in care crezi ca ai nevoie de o astfel de investitie, fie ca doresti sa iti schimbi telefonul, laptopul sau chiar sa iti dotezi locuinta corespunzator si cat mai profesional cu putinta, acum este momentul cand poti sa te bucuri de cele mai bune preturi.
 2. Verifica preturile pentru case si apartamente
  De regula, in acest sezon, piata imobiliara si cerintele nu sunt atat de mari, astfel incat s-ar putea sa gasesti cele mai bune oferte si in ceea ce priveste cumpararea unei locuinte. Daca vrei sa te muti in Bucuresti, descopera tipuri de apartamente noi cu 2 camere din zona Pallady, una dintre cele mai accesate locatii din ultima perioada datorita avantajelor multiple pe care le ofera aceasta zona, precum facilitatea de a ajunge la mijloacele de transport in comun, disponibilitatea magazinelor si complexelor din jur, dar si alte aspecte care te-ar putea interesa atunci cand vrei sa te muti.

  De asemenea, daca esti in cautarea unui spatiu mic, intim si cochet, intereseaza-te si afla planul de constructie pentru garsonierele din sectorul 3 Theodor Pallady si decide care este cea mai buna optiune pentru tine. Chiar daca nu ai suficienti bani acum pentru a iti cumpara o locuinta, este bine ca din cand in cand sa studiezi preturile pietei imobiliare si sa profiti de oportunitatile si ocaziile care se ivesc.
  Investitii

 3. Reinnoieste-ti garderoba
  De asemenea, este un moment prielnic pentru a face si cumparaturi ce tin de sfera vestimentara, nu doar pentru ca preturile vor fi mult mai mici in aceasta perioada, ci pentru ca, daca iti doresti sa ai o tinuta impecabila de sarbatori, cautarile ar trebui sa inceapa inca de pe acum. In functie de natura evenimentelor la care vei participa sau destinatia pe care ti-ai ales-o pentru concediul de iarna, alegeti piesele vestimentare potrivite si fa un update garderobei tale.
 4. Planifica si organizeaza viitoarele vacante si concedii
  Chiar daca se apropie concediul de Craciun si Revelion pentru care, cu siguranta, ti-ai facut deja planuri si ai totul perfect organizat, in aceasta perioada ai putea sa iti planifici si urmatoarele vacante, excursii de-a lungul anului, pentru a beneficia de cele mai bune oferte si preturi, dar si pentru a bifa un lucru pe care trebuia sa il faci la inceputul noului an.
  Investitii

Acestea sunt doar o parte dintre investitiile pe care ai putea sa le faci incepand cu luna noiembrie, astfel incat sa te bucuri de experiente inedite, de o viata confortabila. Nu uita sa iti prioritizezi dorintele si lucrurile de care ai neaparata nevoie, acordandu-le acestora o mai mare importanta!

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu