5 moduri de a folosi chatbot-ul AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) ChatGPT fără un cont OpenAI

duminică, august 20, 2023 14:05
Posted in category IT

AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială)

Dacă, din anumite motive, cum ar fi confidenţialitatea, nu doriţi să aveţi un cont pe platforma OpenAI, există posibilitatea să folosiţi chatbot-ul AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) ChatGPT fără a avea acest cont. Iată, mai jos, câteva alternative.

1. Bing Chat

Bing Chat este, pentru majoritatea utilizatorilor, cel mai simplu mod de a folosi ChatGPT fără un cont OpenAI. Chatbot-ul Microsoft se bazează pe versiunea GPT-4 a platformei. În plus, poate încorpora și „rezultate live” din sursele de date curente în rezultatele sale.

Pentru a folosi Bing Chat, aveți nevoie de un cont Microsoft și de acces la Microsoft Edge. Este posibil să aveți deja un cont Microsoft dacă sunteți utilizator Windows.

Odată ce aveți contul Microsoft, accesarea chatbot-ului este simplă – utilizați Microsoft Edge pentru a ajunge la Bing Chat, iar magia ChatGPT va fi la îndemână.

2. Bing Mobile App

Pentru smartphone-uri, Microsoft are aplicaţii specializate AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială): variantele gratuite pentru Android și iOS, unde GPT-4 este în nucleul aplicației. Aplicația are cele mai multe caracteristici ale versiunii de browser și aduce o nouă dimensiune posibilităţilor de căutare. Dacă varianta mobilă a ChatGPT, fără un cont OpenAI, descărcaţi şi instalaţi aplicaţiile.

Download: Bing pentru Android sau Bing pentru iOS.

3. Merlin

Merlin este o extensie de browser care este disponibilă pentru Google Chrome și Microsoft Edge. Odată instalat, se integrează în browser și acționează ca un asistent virtual. Printre funcțiile pe care le poate îndeplini se numără:

  • Asistență e-mail: Merlin vă poate ajuta să răspundeți la e-mail-uri sau să compuneți e-mail-uri promoționale.
  • Adăugarea de răspunsuri AI la căutările Google: Merlin apare ca un răspuns „alternativ” la interogările Google.
  • Rezumați postările de blog sau videoclipurile YouTube: Merlin poate fi folosit pentru postări și videoclipuri de blog cu marcatori. De asemenea, poate transcrie videoclipuri întregi YouTube, deși există deja o mulțime de extensii YouTube care realizează în mod admirabil transcrierea și alte sarcini.

Pentru instalare, va trebui să vă creați un cont Merlin. Acest lucru este puțin mai restrictiv decât chatbot-urile independente, dar este o premisă bună și funcționează bine.

Download: Merlin pentru Google Chrome/Microsoft Edge

4. ChatGPT Writer

La fel ca Merlin, ChatGPT Writer este o extensie de browser pentru Google Chrome și Microsoft Edge. Funcționează prin încorporarea în browser-ul ales (Chrome sau Edge) și de aici poate fi folosit pentru a efectua o varietate de sarcini.

Download: ChatGPT Writer pentru Google Chrome/Microsoft Edge

5. Forefront.AI

Forefront.ai este un instrument AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) cu mai multe utilizări, care vă permite să utilizați ChatGPT-3.5, ChatGPT-4, Claude Instant 1.2 și Claude 2 din aceeași aplicație web. Va trebui să vă abonați pentru a utiliza ChatGPT-4, Claude Instant 1.2 și Claude 2 (toate cu tarife limitate de mesagerie), dar puteți utiliza ChatGPT-3.5 gratuit.

Interfaţa ChatGPT-3.5 de la Forefront.AI se potrivește (sau este extrem de similară cu) cu ceea ce veți găsi pe ChatGPT de la OpenAI, adică puteți fi sigur că primiți aceleași răspunsuri.

Sursa informaţiilor: Make Use Of (MUO).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu