A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXVII)

luni, iunie 28, 2021 7:20

Viorica Dancila - proasta Romaniei24 aprilie 2019

Sabin Gherman: „Dăncila de Tiliorman a vrut să pară și ea deșteaptă, anunțând cu surle și trâmbițe un proiect în educație – și de deșteaptă ce e, a făcut o gafă pentru care orice copil ar lua 2 la gramatică.”

Dancila de Tiliorman, proasta Romaniei: „A fi educator, invatator sau profesor inseamna ca tu insusi sa inveti zi de zi si sa tii pasul cu noi metode de predare mai adaptate si mai apropiate de copii si de tineri”

Evident, a fi proasta Romaniei inseamna ca tu insuti nu ai voie sa vorbesti de educatie, in conditiile in care esti o nenorocita analfabeta, cretina si idioata. Ar trebui sa se despice cerurile in momentul in care aceasta taratoare inculta si proasta vorbeste despre „metode de predare”.

25 aprilie 2019

Ei, dar ciumatii rosii au cheltuit – citeste „aruncat pe geam” – peste 40 de milioane de euro pe referendumul privitor la familia traditionala. Cu acesti bani se putea construi un spital modern ce ar fi salvat vieti. Dar pe cei din gruparea infractionala cu acronimul PSD nu-i intereseaza vietile romanilor bolnavi, care mor in spitale cu viermi, ci sa scape de puscarie si sa ramana cu averile de zeci de milioane de euro, averi furate din banii de drumuri, spitale, scoli etc.

PSD = ciuma rosie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu