A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXII)

sâmbătă, iunie 19, 2021 7:19

Viorel Hrebenciuc15 aprilie 2019

EXPLOZIV! Procurorii DNA sunt ŞOCAŢI de AVEREA lui Hrebenciuc | Suma se apropie de un MILIARD de EURO

Extinderea cercetărilor în cazul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc a produs un adevărat şoc în rândul anchetatorilor. Se vorbeşte despre cea mai vastă reţea de corupţie descoperită vreodată în România. Dar şi despre cea mai mare avere acumulată ilicit, şi ascunsă pe numele unor interpuşi, din istoria cazurilor de corupţie. Suma estimată depăşeşte cu mult paguba produsă statului român de dosarele Microsoft şi EADS, scrie comisarul.ro

Hrebenciuc, vameşul României corupte

Viorel Hrebenciuc, rezultă din extinderea cercetărilor, a construit, în ultimii 15 ani, o adevărată reţea mafiotă menită să paraziteze bugetul statului în domenii cu foarte mulţi bani. Retrocedările fiind doar o mică parte a acestei încrengături infracţionale. Numele lui Hrebenciuc apare în afacerile dubioase din sistemul de sănătate. În mafia medicamentelor. Dar şi în afacerile cu importuri de legume şi fructe. Unde evaziunea atinge cote uluitoare. Legenda creată în jurul lui Hrebenciuc, de cel care face şi desface guverne, se concretizează într-un incredibil număr de oameni plantaţi în toate structurile statului. Aceşti oameni îi raportau personal. Iar unele contracte erau încheiate doar după ce Hrebenciuc îşi dădea acordul. Contra unui comision. Practic, în anumite perioade, indiferent dacă PSD a fost sau nu la Guvernare, Hrebenciuc acţiona ca un vameş. Nu se intra într-un domeniu, sau nu se obţinea un contract, fără să fie vămuit de Hrebenciuc. De aceea se vorbeşte despre aproape un miliard de euro obţinut de Hrebenciuc în urma acestor activităţi mafiote. (Sursa)

17 aprilie 2019

Pe 15 aprilie s-a incheiat mandatul celui mai jalnic avocat al poporului, de fapt avocat al ciumei rosii, al coruptilor si interlopilor din gruparea infractionala cu acronimul PSD.

Ciorbea, jeg ordinar, ai fost un Iuda pentru romani. Meriti un sfarsit precum al lui Iuda, cel care l-a tradat pe Hristos pentru niste arginti.

Sper ca argintii cu care te-au platit ciumatii rosii sa-ti iasa pe gat si sa traiesti urmatorii ani scuipat si injurat de romanii pe care trebuia sa-i aperi de penalii din politica si nu ai facut-o.

Rusine, ticalosule!

Victor Ciorbea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu