A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXIV)

miercuri, iunie 23, 2021 7:36
Posted in category Mass-media

Puscariasul Liviu Dragnea si prea-cocalarul Daniel Ciobotea20 aprilie 2019

Ca să înţelegem de ce politica PSD-ului a mers mereu în tandem cu Biserica, ar trebui să înţelegem un fenomen de care mai marii celor două prea-sfinte instituţii sunt conştienţi pe deplin: cu cât un popor este mai sărac, mai bolnav şi mai obidit, cu atât el îşi va pune speranţa în Puterile Cereşti, căci nu are altă alternativă.

De aici şi cercul vicios în care ne aflăm în România: popimea îndeamnă ”turma” credincioşilor să voteze cu PSD; PSD finanţează Biserica Ortodoxă. Şi invers: PSD sărăceşte pulimea, iar pulimea umple bisericile, disperată de lipsuri şi nevoi, căutând alinare la Dumnezeu.

Este o schemă WIN-WIN, în care câştigă toţi: şi politicienii, şi Biserica. Mai puţin românii, dar hei, ei îl câştigă pe Dumnezeu – e şi asta o chestie, nu!?

19 aprilie 2019

Una dintre crimele KGB-istului Vladimir Putin: asasinarea liderului opozitiei ruse, Boris Nemtov. Evident, asasinii nu au fost gasiti pana acum, desi au trecut peste 4 ani de acea odioasa crima (Nemtov a fost mitraliat in plina strada si in plina zi).

Una dintre crimele KGB-istului criminal Vladimir Putin

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu