A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXV)

sâmbătă, iunie 26, 2021 6:42
Posted in category Mass-media

Program Dan Diaconescu21 aprilie 2021

Ce propunea bulibaşa Dan Diaconescu pentru viitorul României

Considerându-i pe votanţii săi nişte imbecili, probabil, acest Diaconescu propune un program politic de tot râsul, dacă nu ar fi de plâns. O fi ţigănuşul Diaconescu atât de dus cu pluta încât să promoveze asemenea aberaţii sau, cu bună ştiinţă, lansează nişte idei absurde la care gunoaiele României vor pune botu’, cum se spune. Dacă aceste aberaţii vor aduce voturi, înseamnă că România este o ţară de alienaţi mintal, o ţară de leneşi care nu gândesc, o ţară care-şi merită soarta de codaşă a UE, dacă va mai rămâne şi acolo.

Hai să luăm câteva ‘puncte’ din programul ‘Ţiganii fură, nu se gândesc la viitor’.

Punctul 16: ‘Cetăţenii nu vor mai plăti rate la bănci timp de 12 luni.’ (hă, hăă, hăăă). Chiar aşa? Şi în timpul ăsta băncile de unde iau bani pentru creditele acordate populaţiei? Iar funcţionarii băncilor ce fac 12 luni fără salarii? Se duc la OTV, la cerşit?!

Punctul 6: ‘Judecarea de către un tribunal al poporului a tuturor guvernanţilor care au jefuit România.’ (hă, hăă, hăăă) Păi, pe Maniu tot un tribunal al poporului l-a trimis la temniţă, unde a şi murit. Ne întoarcem în anii ’50 ai secolului trecut. Parcă justiţia se face de către cei cu studii în domeniu, nu de către poporul din Ferentari, care trăieşte, nu-i aşa, din muncă cinstită, o dovadă fiind ponderea muncii ţiganilor în PIB-ul României: 0%.

Punctul 20: ‘Interzicerea taxei radio-tv.’ (hă, hăă, hăăă) Aceasta taxă are ca scop scoaterea radioului şi televiziunii publice de sub influenţa politicului. Fără această taxă, cele două instituţii ar fi finanţate de un guvern, ce are în spate un partid sau mai multe, iar această finanţare ar fi o pârghie de intervenţie a politicului. OTV-ul oricum este un gunoi de televiziune, în care nu se face educaţie, ci contraeducaţie, şi de aici, probabil, ura ţigănuşului Diaconescu pentru posturile TV normale pentru o ţară civilizată.

Punctul 13: ‘Statul va cumpăra pământul nelucrat şi va investi masiv în agricultura bio.’ (hă, hăă, hăăă) Păi, statul român se împrumută pentru a plăti pensii şi salarii, deoarece OTV-ul ţine poporul ocupat cu crime şi violuri, în loc să-l trimită la studiu şi la muncă, de unde să mai apară bani şi pentru a cumpăra pamântul. Sau poate va fi confiscat, ca în timpul rusificării României. Să zicem, totuşi, că statul ar cumpăra pământul. Şi cine-l va lucra? Ţiganii care stau la umbră în orice oraş al României? Cei care stau întreaga noapte la OTV, pentru a afla cine-i criminalul?

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu