A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXIII)

duminică, iunie 20, 2021 8:11

Elena Udrea si Ion Cristoiu18 aprilie 2019

Elena Udrea si-a început cariera politica in PSD

Elena Udrea a fost membră PSD în sistemul ticăloșit Adrian Năstase – Ilici KGB Iliescu

Știți ce s-a întâmplat în anul 2000, pe lângă faptul că pupincuristul Elenei Ceaușescu, savanta de renume mondial cu 4 clase absolvite (a ramas repetetentă în clasa a V-a și a renunțat la școală), Vadim Tudor pe numele lui de aruncător de flegme și apărător de criminali bolșevici, ce sper că este sau va ajunge în Iad, ajungea in turul doi al alegerilor prezidentiale din Romania? Păi, în anul 2000, unul din ștabii de azi ai postului Realitatea TV, Cozmin Gușă pe numele lui, ajungea secretar general al PSD, la propunerea pușcăriașului de mai târziu, hoțului cu o avere imensă din bani furați, Adrian Năstase. Asta explică parțial ura postului Realitatea TV față de Traian Băsescu, căruia îi sunt negate toate faptele, nu contează că erau bune sau rele. Pentru rahații de la Realitatea TV, condamnarea comunismului nu contează, doar Cozmin Gușă a fost la un moment dat secretar general al Partidului Comunist Român, rebotezat în Partidul Social Democrat (PSD), de fapt un grup de mafioți care au furat și distrus această țară.

Dar să revenim la Elena Udrea. Ei bine, povestește Cozmin Gușă, că “Elena” a insistat să fie primită în PSD, deoarece voia să facă politică. Și cum Cozmin Gușă era prieten cu Dorin Cocoș, viitorul soț al Elenei Udrea, a cedat rugăminților și a primit-o pe “Elena” în PSD. Cu alte cuvinte, jeguri de la Antena 3, de la PSD vin toți cei care au probleme cu legea, așa cum de la ruși vine fata, deși, azi, de la ruși vin doar amenințările ucigașului de ziariști și oponenți Vladimir Putin.

Și ca să realizăm cine este acest Cozmin Gușă, mai trebuie amintită o frază antologică a acestui KGB-ist nenorocit: “Vladimir Putin este cel mai mare politician al momentului” (sîc), spunea Gușă prin 2015. Așa de mare încât a umplut Europa de musulmani, a invadat Ucraina, a călcat și calcă în picioare toate tratatele internaționale semnate de Rusia de-a lungul timpului, a trimis la moarte, în Ucraina și Siria, copii nevinovați, a ordonat uciderea ziariștilor care-l criticau și a oponenților politici, precum Nemțov mitraliat în plină stradă de oamenii lui Putin, adică “persoane necunoscute” etc. Dacă adăugăm că cenzurează Internetul, amenință lumea cu un război nuclear, își ține poporul într-o sărăcie cumplită (banii merg la armată, mujicul rus poate să moară de foame), plus altele de acest fel, avem imaginea completă a unui dictator care, în opinia lui Cozmin Gusă, este un “mare politician”.

Și Elena Udrea a fost lansată în politică de acest Cozmin Gușă. Ce-a ieșit se poate vedea azi. “Țiganca din Pleșcoi” se luptă cu Sistemul din mintea ei puțină, poate, poate se fac uitate ilegalitățile. Dacă se mulțumea doar cu cocoșelul lui Cocoș era azi mai săracă, dar mai fericită. Așa, însă, este aproape imposibil să nu ajungă după gratii. Doar a trecut prin PSD, iar prima hoție nu se uită niciodată.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu