A şaptea dimensiune pe Facebook (CDII)

duminică, decembrie 5, 2021 7:36
Posted in category Mass-media

Elena Udrea29 ianuarie 2020

Plus că a mai găsit şi un ticălos ca Traian Băsescu (cu ce-l are la mână?) s-o apere până-n pânzele albe pe “ţiganca din Pleşcoi”.

Mai mult, Mafia TV (Antena 3 şi România TV) au realizat, în ultimii ani, că toate furturile personajului nu mai trebuie amintite, din moment ce aceasta, Elena Udrea, împreună cu Băsexu’, au trecut în tabăra securistului puşcăriaş Dan Voiculescu, cu texte de genul “Kovesi la puşcărie!”.

Scriam în 6 martie 2020 despre Traian Băsescu textul de mai jos. Şi s-a întâmplat: Băsescu, prietenul corupţilor din anii 2017-2020, cel “Kovesi la puşcărie!” şi “Ce dacă a luat o şpagă, n-o să-i distrugem viaţa!” a fost ejaculat din Parlamentul României şi a ajuns la coşul de gunoi al istoriei. Păcat de cei care au văzut în el altceva decât ce a fost în ultimii ani: un jeg, un ticălos, un apărător al mafioţilor din politică.

Cât a fost Preşedintele României l-am apărat pe Traian Băsescu şi am văzut în el, precum mulţi alţii, un luptător anticorupţie. De când nu mai este Preşedintele României, Traian Băsescu a devenit un factor nociv pentru ţara mea şi a ta, iubitul meu cititor. A-l vota şi a-l apăra pe Traian Băsescu, inclusiv a vota PMP-ul său, este un act criminal la adresa României.

Dacă-mi amintesc bine, la alegerile prezidenţiale din 2014, “justiţiarul” Băsescu a desemnat-o candidată a PMP-ului pe japiţa infractoare Elena Udrea, pe când exista Cristian Diaconescu (ce caută acest monument de moralitate, cinste şi onoare în cloacă lui Băsescu?), cel care cu siguranţă ar fi adus mult mai multe voturi PMP-ului şi care aduce României o altă imagine şi o altă speranţă.

Mai mult, în turul 2 din 2014, japiţa infractoare Elena Udrea, pentru care Băsescu apare în cocina RTV, care l-a umplut de rahat ani de zile, ne îndemna să-l votăm pe ucigaşul procurorului Cristian Panait, mitomanul plagiator şi infractor Victor Viorel Ponta.

Şi aş mai putea continua mult şi bine cu alte argumente. Prieteni, cei care l-am apreciat pe Traian Băsescu odată am realizat că acel Traian Băsescu nu mai există, iar Traian Băsescu de după 2014 este din categoria Liviu Dragnea şi prietinii lui mafioţi. Dacă iubim această ţară şi ne dorim s-o lăsăm moştenire curăţată de corupţi copiilor şi nepoţilor noştri, Traian Băsescu şi PMP trebuie trimişi la coşul de gunoi al istoriei.

Băsescu are, probabil, creierul atrofiat de cât alcool a consumat de-a lungul timpului. Printre altele, acest individ a declarat la un moment dat că (citat aproximativ) “alegerile prezidenţiale din 2009 au fost fraudate”. Cât de cretin trebuie să fii pentru a-ţi nega propriul mandat şi a spune că, de fapt, ai ajuns prin furt Preşedintele României?! Repet, îmi pare rău pentru oamenii de bună credinţă, printre care am fost şi eu, cei care chiar au văzut în Traian Băsescu un personaj cu coloană vertebrală, care doreşte binele României. Cum dracu’ să doreşti binele României, din moment ce iei apărarea corupţilor din politică şi ataci DNA-ul şi pe Laura Codruţa Kovesi mai ceva ca Liviu Dragnea!?

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu