A şaptea dimensiune pe Facebook (CDI)

sâmbătă, decembrie 4, 2021 18:34
Posted in category Mass-media

Evenimentul zilei
28 ianuarie 2020

O ţară de căcat nu poate avea decât o presă de căcat (mai ales tembeliziunile Antena 3 şi RTV), cu aşa-zişi jurnalişti, cumpăraţi, în slujba mafioţilor care au furat tot în România.

Evz.ro avea (are?) la butoane pe japiţa infractoare Elena Udrea şi pe jegul comunist, limbricul, gunoiul, canalia, bâlbâitul, “ardei umplut”, şobolanul, infectul, pramatia etc. Ion Cristoiu (născut în Moldova roşie şi ţiganizată, care zeci de ani, prin vot, l-a ţinut la putere pe KGB-istul criminal Ion Iliescu).

Andrei Caramitru: „Basescu. Multi zic mama ce om politic, wow. Dar uită multe. Hai sa vedem despre ce e vorba cu el in ultimii ani. E ușor de înțeles:

  • a fost “capturat” și probabil șantajat de Udrea. Udrea a apărut prin cercurile din Bucuresti ca asistenta lui Gușă. Vâlcov, o creație tot a lui Basescu, finul lui Gușă, a spus despre Gușă că e agent FSB/KGB și ca a încercat sa îl racoleze. Intelegeti acum mai multe despre Udrea și de ce a colapsat Basescu spre zonele anti-românești?
  • s-a înrudit direct și prin fratele lui cu rețelele violente de interlopi (Bercea Mondialu). Fratele lui a fost și condamnat pentru asta;
  • a cerut arestarea lui Kovesi, in mod repetat, și a înjurat grobian protestatarii din Piața Victoriei;
  • in Bucuresti, Firea nu avea majoritate in Consiliu. Pmp însă a votat 100% lângă PSD. Firea nu putea face nimic dacă nu avea susținerea totala a PMP;
  • a ajutat direct PSD la prezidențiale prin candidatura lui Paleologu – care și-a construit tot discursul aproape exclusiv anti-USR. Așa a ajuns PSD in turul 2 (nici Barna nu a performat – dar aici vorbim de strategia lui Băsescu);
  • acum recunoaște public ca de fapt candidează la Primărie, fără șanse, ca sa scoată din joc pe Nicușor. Ca sa pedepsească USR-ul (și PNL-ul evident). Deci el de fapt vrea sa o ajute încă o data pe Firea. Nici nu vreau sa ma gândesc ce sume se învârt pentru acest “ajutor”.

Așa ca Basescu e doar un om bătrân și probabil șantajat, care lucrează DIRECT ca sa ajute filiera Gușă/KGB-PSD-Firea. E omul lor. 100%.”

Tudorel Urian: “Spuneți-mi orice, dar nu ca Băsescu s-a luptat cu PSD de când e senator. Tot mandatul a urmărit cu sufletul la gura și a sustinut lupta dreapta a lui Tudorel Toader, Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Tariceanu, cu statul paralel și a făcut alianțe funcționale cu PSD în consiliile locale. Acum, un mare gânditor politic ii cere lui Nicușor Dan sa se retragă din cursa și sa îl susțină pe Basescu, pe modelul „draga Stolo”. Ma întreb care ar fi câștigul oamenilor cinstiți dacă în locul lui Firea ar veni fostul ei aliat, omul care ii împărtășește ideile?”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu