A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXCVII)

miercuri, decembrie 1, 2021 19:19
Posted in category Mass-media

Iran11 ianuarie 2020

O analiză asupra asasinării unui lider terorist!

Ce a făcut Iranul în ultimele 6 luni:

1. A doborât o dronă a US Marines.

2. A sabotat și chiar arestat petroliere în apele internaționale.

3. A bombardat instalații petroliere saudite.

4. Pe plan intern, au ucis mii de persoane care demonstrau pașnic pentru libertate. Sute de femei au fost arestate / ucise de fanaticii religioși care conduc țara.

5. A continuat să încalce tratatul nuclear pe care încă îl au semnat cu Uniunea Europeană.

6. Au gândit, finanțat și organizat zeci de atentate teroriste soldate cu mii de victime.

7. A orchestrat asedierea ambasadei americane de la Baghdad, cu scopul de a repeta Benghazi, când au murit 4 americani.

Creierul acestor acțiuni a fost Qassem Suleimani.

Acum înțelegeți de ce a fost asasinat acest lider terorist? Ce diferență există între Saddam Hussein, Osama Bin Laden, Abu Bakr al-Baghdadi, și Qassem Suleimani?

Înainte de „a pune botul” la propaganda socialistă antiamericana și înainte de a fi mărinimoși față de islamismul terorist, să ne amintim de World Trade Centre, să ne amintim de atentatul de la Nisa, de atentatul de la Barcelona, să ne amintim de asasinarea jurnaliștilor de la „Charlie Hebdo”, să ne amintim de Noaptea de Revelion 2016 Koln, Germania – când au fost violate 100 de femei tinere germane de bandele de „refugiați” din Orientul Mijlociu -, să ne amintim de multe alte episode.

Nu cred că Donald Trump este extremist dacă apara civilizația europeană și americană în fața terorismului islamist! Cred că face ceea ce ar trebui să facă orice lider mondial care se respectă! (Text gasit pe Facebook; din pacate nu am notat – si am uitat – autorul.)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu