A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXCIX)

joi, decembrie 2, 2021 19:37
Posted in category Mass-media

Tudorel Toader si Liviu Dragnea
17 ianuarie 2020

În SUA, în secolul al XIX-lea, pe unde se află România ca nivel de dezvoltare economică şi grad de civilizaţie, comparativ cu SUA, erau şi atârnaţi în ştreang! Aşa era la americani atunci “condamnarea cu suspendare”: erai criminal, urgent erai “suspendat” în ştreang.

Mircea Marian: “Oricât l-ar farda Ciolacu, partidul său rămâne, în esență, ceea ce era sub Dragnea: o adunătură de inși brutali, niște colhoznici îmbogățiți prin afaceri cu statul, cu o mentalitate primitivă, rasistă, xenofobă și misogină. Nu poți reforma PSD-ul cu indivizii care dădeau la vâsle la barca lui Dragnea. Care luau bani de la PSD-ul lui Dragnea, pentru consultanță – precum domnul Dîncu, alt social-democrat modern care se preface că n-a aflat cum a fost înjurată Clotilde Armand de către colegul său. Inși pe care Dragnea îi manevra cum dorea, până când i-a aruncat la tomberon, iar ei și-au croit legenda de disidenți“.

Mircea Marian (ziarist) despre Slugărel Toader: “Bilanțul lui Tudorel, la început de 2019:
– a emis o ordonanță de urgență pe care după doar două săptămâni a corectat-o prin altă ordonanță de urgență;
– a scos în stradă și a provocat greve ad-hoc în mai toate parchetele și instanțele din țară;
– a ridicat acreditările ziariștilor care îi puneau întrebări;
– se ceartă pe FB cu infractorii de rangul 2;
– publică cimilituri pe care le șterge după 2-3 ore;
– și-a făcut operație estetică și și-a scos circa 90% din negi.
Miniștri ai Justiției aflați în slujba mafiei, da, au mai fost. Dar așa un șoarece murat numai cu o proastă ca Viorica se putea nimeri.”

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu